Next News Lock Screen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Next News Lock Screen, Android cihazlarınızın kilit ekranlarında haber takibi yapabileceğiniz ücretsiz bir RSS uygulaması.

Next News Lock Screen, Android telefon ve tablet kullanıcılarının kilit ekranı üzerinde şık bir şekilde haber okumasını sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android haber uygulaması.

Kullanımı açısından son derece rahat olan uygulama şık tasarımı ile de dikkat çekmeyi başarıyor. En güzel yanı ise kilit ekranını bile açmadan güvenilir kaynaklardan alınan haberleri okuyabiliyor olmanız. Gündemi takip etmek isteyen ve neler olup bittiğini görmek isteyen kişilerin mutlaka kullanması gereken uygulamalardan birtanesi olan Next News Lock Screen, premium üyelik almanız durumunda hava durumu, dijital saat ve reklamların kalkması gibi özellikleri de kullanabiliyorsunuz.

Uygulamada görüntülenen içeriklerin tamamı uygulamanın kendi editörleri tarafından seçilen özel içeriklerden oluşuyor. Eğer haber takibi için bir RSS uygulaması arıyorsanız bu uygulama sizin için ideal olabilir.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Next Lock Screen

    Next Lock Screen uygulaması ile Android cihazınızda bulunan kilit ekranınızı özelleştirebilirsiniz.
  • Tiles Instagram Lock Screen

    Tiles Instagram Lock Screen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz başarılı bir Instagram kilit ekranı uygulamasıdır
  • IOS 8 Lock Screen

    iOS 8 Lock Screen isimli bu uygulamayı kullanarak Android cihazınıza iOS 8 görünümü verebilirsiniz.
  • Locket Lock Screen

    Locket Lock Screen, her uyandığınızda ilgi alanlarınıza göre ilgilenebileceğiniz en iyi 5 haberi size sunan başarılı ve yararlı bir Android akıllı kilit ekranı uygulamasıdır.
  • Favorites Lock Screen

    Favorites Lock Screen, Microsoft tarafından Android tabanlı cihazlar için üretilen bir tür kişiselleştirilebilir ekran kilidi uygulamasıdır.
  • Slide to Unlock Lock Screen

    Slide to Unlock Lock Screen, Android cihazlarınızın ekran kilitlerini iPhone ve iPad gibi kaydırarak açmanızı sağlayan ücretsiz bir ekran kilidi uygulaması.
  • Solo Lock Screen

    Solo Lock Screen, Android cihazlarınızın ekran kilidini ekrana iki kere hızlıca dokunarak açmak ve kapamak istiyorsanız ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir uygulama.
  • Lock Screen LG G3 Theme

    Lock Screen LG G3 Theme, kilit ekranınızda LG G3'ün kırmızı mavi dumanlı temasını kullanmak için tercih edebileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.