Nick Football Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Nick çizgi film karakterleri sahada mücadele ediyor.

Nick Football Champions, SpongeBob SquarePant, Lincoln Loud, Korra, Danny Phantom gibi Nichelodeon karakterlerinin yer aldığı futbol oyunu. Popüler çizgi film karakterleriyle sahada fırtına gibi esiyoruz. Savunma oyuncularını atlatarak gol bulma, turnuvalarda mücadele etme, penaltı çekme, hızlı maç yapma kısaca her türlü aksiyona giriyoruz.

Birbirinden ilginç görünümlü çizgi film karakterlerini futbol oyuncusu olarak karşımıza çıkaran Nick Football Champions, hızlı maçları seven ve gerçekçilik yerine eğlence arayan her yaştan futbol severe açık. 30’un üzerinde Nick karakteri ile 5 - Nick çizgi filmlerinde gördüğümüz - yerde kupa mücadelesi veriyoruz. Birçok mod var ancak dilediğimizden başlayamıyoruz. Kendimizi bir anda maçta, penaltı çekerken, koşarken buluyoruz.

Erkan Calp

Nick Football Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
143.4 MB DOSYA BOYUTU

Nick çizgi film karakterleri sahaya iniyor.

Nick Football Champions, Nickelodeon çizgi film kanalında oynayan karakterlerle oynadığınız mobil futbol oyunu. SpongeBob SquarePants, Lincoln Loud, Danny Phantom, Korra ve diğer Nick karakterleriyle kupa mücadelesi veriyorsunuz. Penaltı çekerken birden maça hazırlanıp maça çıkıyorsunuz. Koşuşturmacalı, eğlenceli, mizahi yönü ağır basan bir futbol oyunu bizlerle.

Lisanslı oyuncular, gerçek stadyumlar derinlemesine taktik sistemi, transfer, güncel kadrolar kısaca sadece FIFA gibi üst seviye futbol oyunlarında göreceğiniz her şeyi unutun ve Nickelodeon çizgi film karakterleriyle hızlı tempolu maçların keyfini sürün. Gerçekçilikten uzak olsa da oynarken keyif veriyor. İçerisinde birçok oyun modu var lakin karışık olarak oynuyorsunuz. Penaltı çekerken birden kendinizi antrenmanda buluyor, oradan maça çıkıyorsunuz. Kazanabildiğiniz kadar kupa kazanmaya çalışıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mini Football

    Mini Football Android İndir: Süper eğlenceli, oynaması kolay futbol oyunu
  • Football Revolution 2018

    FIFPro ile ortaklaşa hazırlanan mobil futbol oyunu
  • Strike: Free Kick Football

    Orta saha çizgisinden gol bulmaya çalışıyoruz.
  • Football Forever

    Hareketli kaleye gol atma ne kadar zor olabilir?
  • PSG Football Freestyle

    PSG Football Freestyle Android Oyunu İndir: Paris Saint-Germain yıldızlarıyla serbest stil futbol oyunu
  • Total Football APK

    Total Football APK, farklı bir futbol deneyimi arayanlar için kaliteli grafikleri ile gerçekci bir futbol simülasyon oyunudur.
  • Ronaldo: Football Rivals

    Gerçek oyunculara karşı teke tek mücadele edin.
  • Football Live Mobile

    Eşsiz deneyim sunan bir futbol oyunu