Night Vision Spy Camera

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
779 TOPLAM İNDİRME

Night Vision Spy Camera, Android cihazlarınızın kamerasını kullanarak karanlıkta daha net görüntüler elde etmenizi sağlayan kullanışlı bir kamera uygulamasıdır.

Night Vision Spy Camera, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızın kamerasını kullanarak karanlık ve az ışıklı ortamlarda çok daha net fotoğraf ve videolar çekmenizi sağlayan ücretsiz bir kamera uygulamasıdır.

Casus kamera olarak adlandırılan uygulama ile, cihazınızla normal şartlarda fotoğraf çekemediğiniz karanlık ve ışıksız ortamlarda net fotoğraf ve videolar çekmenizi sağlıyor. Oldukça kullanışlı ve etkili olan Night Vision Spy Camera  oldukça ufak boyutlu ve sade bir uygulamadır.

Çektiğiniz fotoğrafları Whatsapp, Facebook, Instagram, Twitter, Viber, Tango, ve diğer popüler sosyal medya platformları üzerinden paylaşma imkanı sunan uygulamayı kullanarak çok seveceksiniz. Bu işlemi yapabilmek için ''share'' tuşuna basmanız ve paylaşmak istediğiniz platformları seçmeniz yeterlidir.

Sizde geceleri veya az ışıklı ortamlarda fotoğraf veya videolar çekmek istiyorsanız, hemen ücretsiz olarak Night Vision Spy Camera uygulamasını indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Night Vision Camera Prank

    Night Vision Camera Prank sayesinde görüntülere gece görüşü efekti verebiliyoruz.
  • Night Vision Cam

    Night Vision Cam, mobil cihazın kamerasıyla gece görüşü sağlayan bir uygulamadır.
  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • HTC Camera

    HTC Camera uygulaması sayesinde HTC Android telefonlarınızda en kolay yoldan fotoğraf çekimlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Z Camera

    Z Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fotoğraf ve videolar çekebilir, onları kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • A Better Camera

    A Better Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda profesyonel fotoğraf çekim imkanlarına kavuşabilirsiniz.
  • Cyanogen Camera

    Cyanogen Camera uygulamasıyla CyanogenMod 11 işletim sistemli Android cihazlarınızda en kolay yoldan fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz.