Nightmares from the Deep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
482 MB DOSYA BOYUTU

Nightmares from the Deep derin bir hikayeye sahip olan bir mobil macera oyunudur

Nightmares from the Deep oyunculara çözülmesi gereken birçok farklı bulmaca sunan ve kendine özgü derin bir hikayeye sahip olan eğlenceli bir mobil macera oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Nightmares from the Deep'de bir müze sahibi ana kahraman olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda herşey yaşayan bir ölü olan bir korsanın müze sahibimizin kızını kaçırmasıyla başlıyor. Küçük kızı kendi ihtişamlı korsan gemisinde saklayan bu korsanın amacı kızı kullanarak yüzyıllar önce kaybettiği sevgilisini tekrar canlandırmaktadır. Bu nedenle biz acilen harekete geçmeliyiz ve çok geç olmadan küçük kızı kurtarmak için tehlikelerle yüzleşmeliyiz.

Nightmares from the Deep'de hayaletlerle dolu denizlerde, harabe haline dönmüş kalelerde ve kemiklerle kaplı yer altı mezarlıklarında küçük kızın izini sürmekteyiz. Maceramız boyunca önümüzde çözmemiz gereken çok sayıda bulmaca çıkıyor ve bu bulmacaları çözdükçe yaşayan ölü halinde olan korsanın trajik hikayesini adım adım ortaya çıkarıyoruz.

Nightmares from the Deep sanatsal tarzda grafikleri, yaratıcı bulmacaları ve mini oyunları ve benzersiz hikayesiyle hoşunuza gidecek bir mobil oyun olacaktır.

Can Erdil Şentürk

Nightmares from the Deep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
448 MB DOSYA BOYUTU

Nightmares from the Deep sürükleyici bir hikayeye sahip olan bir mobil macera oyunudur

Nightmares from the Deep eğer klasik point and click türündeki macera oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek olan bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefon ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir macera oyunu olan Nightmares from the Deep'de doğa üstü bir hikayeye tanık oluyoruz. Bir müze sahibi olan ana kahramanımızın kızı yaşayan bir ölü olan bir korsan tarafından kaçırılıyor. Küçük kızı kendi hayalet gemisine götüren korsanı durdurmaya çalıştığımız oyunda korsanın trajik geçmişini de keşfediyoruz. Sevdiği kadını küçük kızın yaşam enerjisini kullanarak canlandırmayı planlayan korsanı durdurmak için hayaletlerle dolu denizlere, harabe halindeki kalelere ve kemiklerle dolu mezarlıklara doğru yol alıyoruz.

Nightmares from the Deep'de temel amacımız karşımıza çıkan çeşitli bulmacaları çözmek ve bu sayede hikaye boyunca ilerlemek. Bulmacaları çözmek için ise etraftan çeşitli eşyaları toplamamız, ipuçlarını kovalamamız ve bulduğumuz şeyleri birleştirmemiz gerekiyor. Ayrıca karşımıza ilginç mini-oyunlar da çıkmakta.

Nightmares from the Deep 2 boyutlu el çizimi tarzında grafiklere sahip olan bir oyun. Oldukça kaliteli olan grafikler başarılı oyun atmosferiyle birleşerek oyunculara güzel bir oyun deneyimi yaşatıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Very Little Nightmares

    Tehlikelerle dolu bir evden kaçmaya çalıştığınız Very Little Nightmares'da, küçük kıza rehberlik edin ve düşmanlardan kaçın.
  • The Deep: Coral Craft

    24 eşsiz bulmacayı çözmeye çalışacağız.
  • The X-Files: Deep State

    Gizli Dosyalar dizisinin mobil platforma uyarlanan oyunu
  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • Little Nightmares APK

    Little Nightmares APK'da, sıkışıp kaldığınız ürpertici gemideki bulmacaları çözmeli ve yaratıklara görünmeden kaçmalısınız.
  • Escape From Paradise

    Escape From Paradise, harika görsellere sahip bulmaca macera oyunu.
  • Dungeon Nightmares

    Dungeon Nightmares mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Tales from the Borderlands

    Tales from the Borderlands, Borderlands evreninde geçen bir macera oyunudur