Ninja Runner 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
240 TOPLAM İNDİRME

Ninja Runner 3D, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir sonsuz koşu oyunu.

Ninja Runner 3D, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir sonsuz koşu oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun yapı olarak Subway Surfers'ı anımsatsa da kalite ve işleyip olarak daha farklı bir çizgide ilerliyor.

Oyuna girdiğimizde kontrolümüze son derece çevik ve hızlı bir ninja veriliyor. Amacımız önümüzdeki engellere takılmadan mümkün olduğunca fazla ilerlemek ve peşimizden gelen kaplana yakalanmamak.

Engellere takılmamak için hızlı hareket etmemiz gerekiyor. Neyse ki bu konuda kontroller bize epey avantaj sağlıyorlar. Parmağımızı ekran üzerinde kaydırarak karakterimizi kolayca yönlendirebiliyoruz. Daha önce bu tarz oyunlar oynayanlar için kntrol mekanizması sorun teşkil etmeyecektir.

Oyun 8 bit müzikler ile zenginleştirilmiş. Açıkçası müziklerin grafiklerle pek uyum içerisinde olmadıklarını belirtmem gerekiyor.

Genel olarak bilindik rakiplerinin gerisinde kalan Ninja Runner 3D, ancak yeni bir şeyler denemek isteyenleri cezbedebilir.

Emircan Erdoğan

Ninja Runner 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Ninja Runner 3D, küçük bir ninjayı kontrol ettiğiniz sonsuz koşu oyunu.

Ninja Runner 3D, Racing in Car, Sniper: Traffic Hunter oyunlarıyla tanıdığımız Caner Kara’nın imzasını taşıyan sonsuz koşu oyunu. iOS platformunda ücretsiz olarak karşımıza çıkan koşu oyununda unutulmuş bir tapınaktan gelen küçük bir ninjanın yerine geçiyoruz.

3 boyutlu çizgi filmleri andıran görsellere sahip oyunda peşimizde bizi çiğ çiğ yemek için can atan siyah kapladan kaçıyoruz. Henüz yeni bir ninja olduğumuzdan ninjaların meşhur hareketlerini bilmiyoruz. Karşımıza çıkan engelleri basit hareketlerle atlatıyoruz. Kimi zaman engellerin yanından sıyrılarak, kimi zaman atlayarak, kimi zaman da altlarından kayarak durmaksızın ilerliyoruz. En ufak hatamızda kaplanın yemi oluyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Count Masters Crowd Runner 3D APK

    Count Masters Crowd Runner 3D APK, çöp adamların çarpıştığı aksiyon oyunu. Count Masters APK Android oyun vakit geçirmek için birebir.
  • My Little Unicorn Runner 3D

    My Little Unicorn Runner 3D, özellikle kızların oynaması için geliştirilen son derece eğlenceli ve ücretsiz bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Ninja Warrior Assassin 3D

    Ninja Warrior Assassin 3D, aksiyon odaklı oyunlardan hoşlanan oyunseverlere hitap ediyor.
  • Twilight Runner 3D

    Twilight Runner 3D altın toplamaya çalışan bir vampiri yönettiğimiz ortalama bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Runaway Runner HD 3D

    Ücretsiz olarak sunulan Runaway Runner HD 3D ne yazık ki başarısız bir Temple Run taklidi olmaktan öteye geçemiyor.
  • Totem Runner

    Totem Runner, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon ve ilerleme oyunudur.
  • Skyrise Runner

    Skyrise Runner Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir sidescroller oyun.
  • Dissident: Survival Runner

    Dissident: Survival Runner, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.