Ninja Scroller - The Awakening

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Hızla yayılan orduyu durdurabilecek tek ninjasınız.

Ninja Scroller - The Awakening, piksel görselleriyle eski nesil oyuncuları kendisine çeken iki boyutlu platform oyunu. Diğer ninja oyunlarından farklı olarak görevleri tamamlayarak ilerliyoruz. Bazen ormanda bazen de çatı katında karşımıza çıkan düşmanları bitirmek için kullanabildiğimiz birçok uzun ve kısa mesafe silahlarımız ve güçlendiricilerimizi mevcut.

Oyunda Tokugawa hükümeti tarafından görevlendirilmiş bir ninjayı kontrol ediyoruz. Gittikçe yayılan tehlikeli bir orduyu durdurmak için tek başımıza mücadele ediyoruz. Karakterimizi, düşmanları ve çevreyi yan kamera bakış açışından (side-scroller) görüyoruz. Kolay, orta ve zor olmak üzere üç zorluk düzeyinde oynama seçeneği sunuluyor. Oyunun beğendiğim yanı; sadece sonsuz mod sunmaması. Genellikle ninja oyunlarında amaçsızca çevrenizi saran düşmanları öldürerek ilerlersiniz ancak bu oyunda sürekli görev alıyoruz.

Erkan Calp

Ninja Scroller - The Awakening

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
156 MB DOSYA BOYUTU

Orduyu durdurabilecek tek ninjasınız.

Ninja Scroller - The Awakening, yana kaydırmalı (side-scrolling) oynanış sunan ninja oyunu. Grafikleriyle, sesleriyle, oynanış stiliyle, atmosferiyle eski oyunları hatırlatan yapım, iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılmış. iPhone ve iPad’de ninja oyunlarına yer veriyorsanız, eski stil oyunları ayrı bir çekici buluyorsanız tavsiye ederim.

Görev odaklı ve hayatta kalmaya dayalı sonsuz mod olmak üzere iki seçenek sunan ninja oyununda Tokugawa şehri hükümetine bağlı bir ninjanın yerine geçiyorsunuz. Göreviniz; House of Toyotomi’nin son ordusunu bitirmek. Orman, çatı katları dahil birçok yerde ansızın çıkan düşmanları temizlemek için kullanabileceğiniz yakın ve uzak menzilli birçok silah bulunmakta. Silahların yanında güçlendiriciler de mevcut. Düşmanların yanı sıra tuzakları da aşmanız gerekiyor. Bambu tuzakları, ateş, kaya düşmeleri, bomba dahil etkili birçok tuzakla da başa çıkmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nindash: Skull Valley

    Hayatta kalmak istiyorsanız reflekslerinizi coşturmalısınız.
  • Ninja Dash - Ronin Jump RPG

    HD grafikler, sesler, boss mücadeleleri ile eşsiz hack & slash aksiyonu
  • LEGO NINJAGO: Ride Ninja

    Ninja oyunuyla arcade yarış oyununu harmanlayan eğlenceli bir yapım
  • Ninja Girl: RPG Defense

    Göze oldukça sevimli gelen Ninja Girl: RPG Defense, arcade shooter unsurlarını birleştiren ve RPG dinamiklerine sahip olan bir aksiyon ve beceri oyunu.
  • Ninja Arashi APK

    Ninja Arashi APK Android ninja oyunları arasında oldukça popüler. Platform ve RPG öğelerini barındıran ninja oyunu karanlık temasıyla dikkat çekiyor.
  • Ninja’s Creed APK

    Ninja dünyasını Android platformu oyuncularına sunan Ninja’s Creed APK ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
  • Shuriken Master

    Ninja baykuşun kaderi sizin elinizde!
  • Ninja Warrior: Revenge

    Ninja Warrior: Revenge, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon yüklü ninja oyunu.