Ninja Time Pirates

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
412 TOPLAM İNDİRME

Son derece başarılı bir RPG olan Ninja Time Pirates'ta zamanda yolculuk ederek düşman birimlerine karşı koymaya çalışıyoruz.

Ninja Time Pirates hem bilim kurgu hem de aksiyon öğelerini başarıyla harmanlayan bir Android oyunudur. Aksiyonun bir an bile duraklamadığı oyunda çok sayıda fantastik silah ve doğaüstü teknolojiler bulunuyor.

Oyundaki amacımız dünyanın geleceğini kurtarabilmek için geçmişe yolculuk edip uzaylıları yok etmek. Bu yolda farklı özelliklere ve güçlere sahip tarihsel karakterleri yönetebiliyoruz. Son derece keyifli bir RPG olan Ninja Time Pirates'da 20 aksiyon dolu bölüm yer alıyor. Dİlerseniz bu bölümlerden ilerleyebilir, dilerseniz de sonsuz saldırılara karşı koyabileceğiniz savaş haritasında düşmanlara karşı mücadele edebilirsiniz.

Aksiyon RPG'den beklendiği gibi Ninja Time Pirates'ta da power-uplar, upgrade seçenekleri ve silahlar bol çeşitliliğe sahip. Dilediğimiz özelliğimizi güçlendirip düşmanlara karşı avantaj elde edebiliyoruz. Oyunda yer alan araçları da kaçırabilme yetisine sahibiz. Son teknoloji ürünü bir UFO tankını kaçırıp düşmanların arasına dalmak son derece eğlenceli bir aktivite olabiliyor.

Oyunda daha rahat ve hızlı ilerleyebilmek için uygulama iç isatın alma yapabilirsiniz. Bunlar çok gerekli değil fakat çoğu oyuncu bunları satın almayı tercih edecektir.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Ninja Time Pirates son derece heyecanlı bir oyun ve sınırsız eğlence vaat ediyor.

Emircan Erdoğan

Ninja Time Pirates

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
307 MB DOSYA BOYUTU

Ücretsiz olarak sunulan Ninja Time Pirates'ta birbirinden ilginç silahlar ve teknolojiler kullanarak insanlığı korkunç sondan kurtarmaya çalışıyoruz.

Ninja Time Pirates ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir iOS oyunudur. Son derece orijinal ve enteresan bir yapıya sahip olan oyunda dünyanın geleceği için geçmişte savaşıyoruz. Elbette bunun için zamanda yolculuk gibi doğaüstü olaylara tanık olacağız.

Oyunun en iyi yanlarından birisi de karakter çeşitliliği. Farklı karakterlerin yer alması oyunun monotonlaşmasına engel oluyor. Ninja Time Pirates'ta 20 bölüm bulunmakta. Bu bölümlerin haricinde sınırsız saldırıların düzenlendiği savaş modunda da oynayabiliyoruz.

Bu tarz oyunlardan beklediğimiz gibi Ninja Time Pirates'ta da onlarca farklı upgrade seçeneği mevcut. Bu seçenekler ile düşmanlara karşı üstünlük elde edip bölümleri daha kolay bir şekilde tamamlayabiliriz. Yeri geldiğinde uzaylı tanklarını kaçırdığınız yeri geldiğinde yüksek teknoloji silahlarla düşman avladığınız oyunda detaylı grafikler kullanılmış.

Bilim kurgu ve stratejinin güze lbir karışımı olan Ninja Time Pirates'ı ücretsiz olarak indirebilir ve sınırsız aksiyonun tadını çıkartabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blocky Pirates

    Blocky Pirates, korsanları kontrol ettiğiniz aksiyon macera türünde Android oyunu.
  • Assassin's Creed Pirates APK

    Assassin's Creed Pirates, deniz savaşlarına odaklanan korsan oyunudur. Assassin's Creed Pirates APK olarak Android telefonlara indirilebilir.
  • Myth of Pirates

    Myth of Pirates ücretsiz bir Android oyunudur
  • 99 Dead Pirates

    Önünüze çıkan korsanları öldürün.
  • Ninja’s Creed APK

    Ninja dünyasını Android platformu oyuncularına sunan Ninja’s Creed APK ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
  • Ninja Scroller - The Awakening

    Hızla yayılan orduyu durdurabilecek tek ninjasınız.
  • Ninja Warrior: Revenge

    Ninja Warrior: Revenge, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon yüklü ninja oyunu.
  • Idle Tap Pirates

    İlginç yaratıklara karşı aksiyon dolu savaşlara katılacağınız bağımlılık yapıcı bir oyundur.