NinjAwesome

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

NinjAwesome mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ninja oyunudur

NinjAwesome yüksek dozda aksiyon içeren ve heyecanlı bir oynanış içeren bir ninja oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan NinjAwesome'de usta bir ninja olabilmek için zorlu testlere giriyoruz ve bu esnada şeytani düşmanlarımızla çarpışıyoruz. Maceramız boyunca ninjalığın ana elementleri olan gizlilik, sabotaj, suikast gibi konularda kendimizi geliştirmemiz gerkeiyor. Düşmanlarımız da bizi durdurmak için yolumuza tuzaklar döşüyorlar. Bu tuzakları atlatabilmek için zıplama yeteneğimizden faydalanıyoruz. Düşmanlarımızla bizaat ilgilenmek için de ninja kılıcımızı ve ninja yıldızlarımızı kullanıyoruz.

NinjAwesome sahip olduğu 2 boyutlu retro tarzdaki grafikleri ve 8 bit ses efektleriyle bize Sega Genesis ve Mega Drive gibi oyun konsollarında oynadığımız klasik oyunları hatırlatıyor. Fakat oynanış yapısı bir miktar farklı. Oyunda kahramanımız sürekli koşarken onu yönlendirmeye çalışmaktayız. Görevleri tamamladıkça ve bölümleri geçtikçe para kazanabiliyor, bu parayla ninjamızın farklı özelliklerini geliştirebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

NinjAwesome

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

NinjAwesome mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

NinjAwesome hızlı ve heyecanlı bir oynanışı renkli grafiklerle birleştiren bir mobil aksiyon - platform oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir ninja oyunu olan NinjAwesome'da usta bi ninja olmaya çalışan kahramanımzın macerasına katılıyoruz. Kahramanımız bu iş için nijalığın temelinde olan gizlilik, çeviklik, suikast ve sabotaj yeteneklerini zorlu testlere sokuyor ve farklı düşmanlarıyla savaşıyor. Çevikliğimizi test etmek için tuzakların üzerindne atlıyor, suikast yeteneklerimizi test etmek için düşmanlarımızla savaşıyoruz. Ninja kılıcımızla ve ninja yıldızlarımızla düşmanlarımızı yok ederken yolumuz üzerindeki altınları da toplamaktayız.

NinjAwesome'ın oyun yapısı klasik 2 boyutlu platform oyunlarıyla sonsuz koşu oyunlarının karışımı olarak tarif edilebilir. Kahramanımız oyun boyunca sürekli koşuyor ve karşısına çıkan boşlukların, tuzakların üzerinden atlıyor. Kılıcımız ve yıldızlarımızla da yolumuza çıkan düşmanları temizliyoruz. Görevleri ve bölümleri tamamladıkça kazanacağımız altınla kahramanımızın yeteneklerini geliştirebilmekteyiz.

NinjAwesome'ın retro tarzda grafikleri ve ses efektleri bize eski Sega oyun konsollarında oynadığımız klasik platform oyunlarını hatırlatmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!