Nintendo Switch Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME

Nintendo Switch Online, Nintendo Switch konsol sahipleri için online deneyimi artıran ücretsiz uygulama.

Nintendo Switch Online, Nintendo Switch konsol ve oyunlarına sahip kullanıcıları için hazırlanmış yardımcı uygulama. Şu an için ücretsiz ve Nintendo Switch Online ile uyumlu tek bir oyun var: Splatoon 2.

Splatoon 2 gibi Nintendo Switch Online ile uyumlu oyunlarda online deneyimi geliştirmek amacıyla tasarlanmış bir uygulama. Nintendo Switch Online ile uyumlu konsolunuzda oynadığınız oyunların istatistiklerine (karşılaşma sonuçları, aşamalar, sıralamalar gibi) ulaşabiliyor, Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlar aracılığıyla arkadaşlarınıza oynadığınız oyuna davet edebiliyor, herkesle veya özel olarak bir odada sohbet edebiliyorsunuz.

Ücretli abonelik servisleri başlatılınca dek ücretsiz kullanılabilecek olan Nintendo Switch Online uygulaması için Nintendo Switch konsolu, Nintendo hesabı, destekli oyun, internet bağlantısı şart. Uygulama, 13 yaş ve üzeri herkese açık.

Erkan Calp

Nintendo Switch Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

Nintendo Switch Online, Nintendo Switch konsol sahipleri için yardımcı uygulama.

Nintendo Switch Online, Nintendo Switch konsol sahibiyseniz online deneyimi üst noktaya taşımak için kullanabileceğiniz yardımcı uygulama.

Splatoon 2 gibi Nintendo Switch Online ile uyumlu oyunlar için oynanış istatistiklerini takip etmekten arkadaşlarınızı davet etmeye, arkadaşlarınızı birebir veya toplu sohbet etmekten arkadaşlarınızla birlikte eğlenmeye online deneyimi artırmaya yönelik her şeyi yapabildiğiniz bir uygulama Nintendo Switch Online.

Nintendo Switch Online Özellikleri:

  • Nintendo Switch Online uygulamasını ücretsiz kullanabilirsiniz. (2018’de ücretli abonelik servisleri gelene kadar)
  • Uygulamayı kullanabilmeniz için sürekli internet bağlı kalmanız gerekiyor. (WiFi veya hücresel bağlantı)
  • Nintendo Switch konsoluna, Nintendo hesabına sahip olmalısınız.
  • Sadece Nintendo Switch Online ile uyumlu oyunları uygulamada görebiliyorsunuz.
  • 13 ve yaş üzeri herkesin kullanımına açık
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • JustWatch

    JustWatch uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca online yayın servislerinin yayın saat ve tarihlerini takip edebiliyorsunuz.
  • PVP Live Esports

    PVP Live Esports uygulaması ile sevdiğiniz oyunların ve favori takımlarınızın maçlarını online olarak mobil cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.
  • Biletinial

    Biletinial, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz, etkinliklere bilet almanızı sağlayan bir online bilet satın alma uygulamasıdır.
  • TIMS&B

    Söz, Muhteşem Yüzyıl ve diğer dizileri HD kalitede izleyin.
  • Akıllı Radyo

    Akıllı Radyo uygulaması mobil cihazlarınızda online radyo dinleme keyfini sizlere sunuyor.
  • Dizilla Mobil APK

    Dizilla Mobil İndir: Android için dizi izleme programı - Yerli yabancı dizileri ücretsiz olarak Türkçe dublaj veya altyazılı izleyin.
  • Popcornflix - Movies and TV

    Film ve dizileri ücretsiz izleyin.