Nitro Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Nitro Rush, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok oyunculu bir yarış oyunudur.

Nitro Rush, araba tutkunlarının hoşuna gidecek bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden
oynayabileceğiniz oyunda, çok oyunculu bir maceranın içine atılıyoruz. Her yaştan insanın keyifli vakit geçirebileceği bu oyuna gelin yakından bakalım.

''Hız gereklilikse, koşturmacayı idare etmek bir içgüdüdür.'' Bu sloganı oyunun açıklamasında görünce oldukça dikkatimi çektiğini söylemeliyim. Gerçekten iddialı cümlelerle kendini merak ettiren bir oyunla karşı karşıyayız. Üstelik oynanış olarakta farklı yapıda bir oyun olmuş Nitro Rush. Çok oyunculu yapısı ve coğrafi konumu kullanarak çevremizde kim varsa ona meydan okumayı olanaklı kılan oyunda, bir yarış oyunundan alınabilecek zevki fazlasıyla alıyorsunuz.

Özellikleri:

  • Çok oyunculu olması
  • Satın alınabilir araçlar ve performans yükseltmeleri
  • Crazy Mod: Aracınızı yok edilemez hale getirme
  • Bonus puanlar
  • Hakimiyet alanı yaratma

Gerçek bir yarış tutkunuysanız Nitro Rush'ı ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Her yaştan insana hitap etmesi ve oynanabilirlik açısından da başarılı olması sebebiyle denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Nitro Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
84.1 MB DOSYA BOYUTU

Nitro Rush, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur.

Nitro Rush, araba tutkunlarının ve bu türde oyunlara meraklı kitlenin hoşuna gidecek bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bu oyunda, çok oyunculu bir maceranın içine atılıyoruz. Her yaştan insanın keyifli vakit geçirebileceği ve araba yarışı klasmanında farklı bir tat arayanların hoşuna gidecek bir oyun olan Nitro Rush'a dilerseniz biraz daha yakından bakalım. 

''Hız gereklilikse, koşturmacayı idare etmek bir içgüdüdür.'' Bu sloganı oyunun açıklamasında görünce oldukça dikkatimi çektiğini söylemeliyim. Gerçekten iddialı cümlelerle kendini merak ettiren bir oyunla karşı karşıyayız. Üstelik oynanış olarakta farklı yapıda bir oyun olmuş Nitro Rush. Çok oyunculu yapısı ve coğrafi konumu kullanarak çevremizde kim varsa ona meydan okumayı olanaklı kılan oyunda, bir yarış oyunundan alınabilecek zevki fazlasıyla alıyorsunuz.

Çok oyunculu olması oyuna şans tanınması konusunda ekstra artı sağlıyor. Zira online olarak oynayabileceğiniz yarışların heyecan katsayısı yalnız oynadığınız yarışlara kıyasla kat kat daha iyi olacaktır. Satın alınabilir araçlar ve performans yükseltmeleri rekabeti biraz engellese de oyuna tat katmış diyebilirim. Aracınızı yok edilemez hale getiren Crazy Mod'dan da bahsetmeden geçmeyelim. Sizi fazlasıyla güçlü kılıyor. Oyunda son olarak hakimiyet alanı yaratabileceğinizi de söylemem gerekli. Bu sayede çevrenizdeki insanları yendiğinizde o bölgenin sahibi siz olabilirsiniz.

Gerçek bir yarış tutkunuysanız Nitro Rush'ı ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Her yaştan insana hitap etmesi ve oynanabilirlik açısından da başarılı olması sebebiyle denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Asphalt Nitro APK

    Asphalt Nitro APK, android mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oldukça popüler bir yarış oyunudur.
  • Nitro Heads

    Nitro Heads, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, canavar kamyonlarla eğlenceli bir maceraya atılacağınız bir yarış oyunudur.
  • Nitro Nation Experiment

    Nitro Nation Experiment: Mobildeki en iyi drag - drift yarış oyunu
  • Nitro Dash

    Nitro Dash, retro grafikleri oldukça eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir Android yarış oyunu.
  • Nitro Nation Online

    Nitro Nation Online mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir drag yarışı oyunu
  • Nitro Nation Racing

    Nitro Nation Racing ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil drag yarışı oyunudur
  • Nitro Nation Drag Drift APK

    Nitro Nation Drag Drift APK Android, online yarışlara katıldığınız kaliteli grafiklere sahip araba yarışı oyunudur.
  • Nitro Nation Stories

    Nitro Nation Stories, Creative Mobile'ın Android platformuna ücretsiz açtığı yeni araba yarışı oyunu.