No One Dies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

No One Dies ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

No One Dies hem Android hem de iOS platformları üzerinde oynayabileceğiniz zorlu bir refleks oyunudur. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyundaki temel amaç kontrol ettiğiniz karakterleri mümkün olduğu kadar uzağa götürmek. İlk bakışta Make Them Fall oyununa aşırı benzerlikler gösterse de No One Dies biraz daha basit ve sade kalıyor. Aslında prensip olarak ikisi de aynı.

Oyunda karakter ve istediğiniz bölümü seçtikten sonra maceraya başlayabiliyorsunuz. Çok sayıda karakter seçme şansımız mevcut fakat zaten iki tanesi bile oyuncuyu fazlasıyla yoruyor kaldı ki on tanesiyle başa çıkmak neredeyse imkansız oluyor.

No One Dies’ta kaliteli üç boyutlu görseller ve can alıcı animasyonlar bulunmuyor. Eğer amacınız görsel yönden tatmin edici bir oyun oynamaksa No One Dies büyük ihtimalle beklentilerinizi karşılamayacaktır. Fakat No One Dies temel olarak beceri ve refleks üzerine yoğunlaşıyor ve oyuncuları bu yönüyle etkilemeyi hedefliyor.

Emircan Erdoğan

No One Dies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

No One Dies'ta aynı anda birden fazla karakteri engelli bir yolda kontrol etmeye çalışıyoruz.

No One Dies reflekslerine gerçekten güvenen oyunseverlere hitap eden bir seçenek. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğini bu oyunda göz alıcı grafikler, inanılmaz ses efektleri ne yazık ki yok. Zaten oyunun asıl çıkış noktası grafik veya ses efektleri değil. No One Dies daha çok zorluğuyla öne çıkıyor ve kullanıcıları bu yönüyle etkilemeyi amaçlıyor.

Oyuna başlarken öncelikle kendimize bir karakter seçmemiz gerekiyor. Bu aşamadan sonra oyuna başlıyoruz ve karakterleri hayatta tutmaya çalışıyoruz. Eğer herhangi birisi ölürse oyun bitiyor ve yeniden başlamak zorunda kalıyoruz.

No One Dies’ta on oyuncuya kadar kontrol etme imkanına sahibiz fakat bunu gerçekten iyi oynayabilen oyuncular denemeli. İki karakteri bile yönetmesi yeterince zorken on tanesiyle başa çıkmak neredeyse imkansız oluyor. Sosyal playşaım imkanı da sunan No One Dies’ta elde ettiğiniz skorları arkadaşlarınızla paylaşabilir ve bu sayede kendi aranızda keyifli bir rekabet ortamı oluşturabilirsiniz.

Genel olarak zorlu ve eğlenceli bir oyun olan No One Dies, beceri ve refleks bazlı oyunlardan hoşlanan herkes tarafından denenmesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nobody Dies Alone

    Nobody Dies Alone'da başarılı olmak için son derece hızlı çalışan parmaklara ve dikkatli gözlere ihtiyacımız var.
  • Fat No More

    Fat No More, fast foodla beslenen insanları sağlıklı günlerine döndürmeniz gereken eğlenceli bir Android oyunu.
  • No One Escape!

    Keyifli bir mobil oyun
  • One More Line

    One More Line mobil cihazlarımı üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • One Pillar Diamond Night

    One Pillar Diamond Night, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • One More Jump

    One More Jump, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir arcade platform oyunu.
  • One Wheel

    One Wheel'de kontrolümüze verilen tek tekerlekli bisikleti en uzağa taşımaya çalışıyoruz.
  • One Line - Curve Drawing

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu