Noblemen: 1896

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
375 TOPLAM İNDİRME

Noblemen: 1896, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon yüklü TPS oyunu.

Noblemen: 1896, tarihi mobil oyunlara ilginiz varsa Android telefonda keyifle oynayacağınız kaliteli bir yapım. Tarihte önemli olayların gerçekleştiği 1896 yılında geçen oyunda bir asilzadenin yerine geçiyor, ordunuzu zafere götürmek için mücadele ediyorsunuz.

Eski dönem savaş oyunlarını sevenlere şiddetle önereceğim yapımların başında geliyor Noblemen: 1896. Hem telefon hem de tablette rahat oynanış sunan yenilikçi kontrol sistemine sahip oyunda atmosfer tek kelimeyle “harika” hazırlanmış. Dönemin topları, gemileri, kaleleri, makineli tüfekleri dahil her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Daha da güzeli; film sahnelerini aratmayacak sahneler yaşatıyor oyun bizlere. Tam karşınızda, arkanızda, sağınızda ve solunuzda aksiyon hiç dinmiyor. Sürekli siper alıyor, düşmana görünmeden arkadaşlarınızın da desteğiyle ortalığı temizleyerek ilerliyorsunuz. Çok açıkta savaşırsanız hiçbir şansınız yok. Bu arada direkt savaşa girmiyorsunuz. Öncelikle harita üzerinde saldırı noktalarını işaretleyip nasıl bir strateji izleyeceğinizi belirliyorsunuz. Bu, çoğu savaş oyununda olmayan bir detay ve oldukça hoşuma gitti.

Üçüncü şahıs kamera açısından (TPS) oynanış sunan yapımda oldukça geniş bir harita üzerinden görevleri tamamlayarak ilerliyoruz. Savaşlar fazla uzun sürmüyor, karşılıklı mavi ve kırmızı bayrak taşıyan iki grup arasında oluyor.

Erkan Calp

Noblemen: 1896

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
912 MB DOSYA BOYUTU

Noblemen: 1896, iPhone ve iPad'de oynanabilen tarihi TPS oyunu.

Noblemen: 1896, tarihi oyunları sevenlerin kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm TPS türünde kaliteli grafikler ve oynanış veren bir yapım. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan savaş oyununda bir asilzadenin yerine geçiyorsunuz. Ordunuzu zafere götürmek için kanınızın son damlasına kadar savaşıyorsunuz.

Önemli savaş ve olayların gerçekleştiği 1896 yılında geçtiğinden dönemin tüm silah ve araçları karşınıza çıkıyor. Atmosfer de son derece başarılı. Arka planda çalan müzik, gerek kontrolümüzde olan asilzadenin gerek düşman ordusunun gerekse de top sesleri o kadar başarılı ki kendinizi kaptırıp bir anlığına o dönemde savaşıyormuş gibi hissediyorsunuz. Atmosfer kadar grafikler de kalitesini gösteriyor.

Oyuna geçecek olursam; Savaş esnasında ordunuzla birlikte sürekli siper alarak ilerliyorsunuz. Çatışmalar, top sesleri hiç dinmiyor. Düşman karşınızda olabildiği gibi arkanızda da çıkabiliyor. Savaşırken kesinlikle tek bir noktaya kilitlenmemelisiniz. Bu arada savaşa girmeden önce harita üzerinde stratejinizi belirleyebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu