Noisli

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Rahatlamanıza yardımcı olan bir uygulama

Noisli, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir rahatlama uygulaması olarak tanımlanabilir.

Günün stresini atmanıza ve rahatlamanıza yardımcı olabilecek bir uygulama olan Noisli, farklı sesleri dinlemenizi sağlıyor. Noisli uygulaması, temel olarak içerisinde farklı ortam seslerini barındırıyor ve bu düzenli ses akışları sayesinde beyninizin işinize odaklanmasına, uykunuzu dağıtan çevresel seslerden etkilenmemesine yardımcı oluyor. Kullanıcılar Noisli içerisinde yer alan ses akışlarını birleştirerek özel birleşimler de yakalayabilmekteler.

Noisli uygulamasının içerisinde yağmur sesi, fırtına sesi, rüzgar sesi, orman sesi, yaprak sesi, su akışı sesi, dalha sesi, kamp ateşi sesi, gece sesleri, fan sesi, tren sesi, kafe sesi gibi ses akışları yer alıyor. Uygulama arka planda da çalışabilyor ve bu sayede cihazınızda farklı uygulamaları kullanırken veya internette gezinirken Noisli'den yararlanabiliyorsunuz.

Noisli'de ses akışları dinlenirken uygulama ekrandaki renkleri de otomatik olarak değiştirebiliyor ve bu sayede gözlerinizinde yorulmamasını sağlıyor.

Noisli uygulamasını Android cihazlarınıza ücretli olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

Noisli

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
252 MB DOSYA BOYUTU

Noisli çalışmalarınızı ve uykuya dalma sürecinizi kolaylaştıran bir mobil uygulamadır

Noisli kullanıcılara verimlilik artırma ve sağlıklı uyku koşullarını elde etme konusunda yardımcı olan bir mobil verimlilik uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için tasarlanmış bir uygulama olan Noisli temel olarak içerisinde farklı ortam seslerini barındırıyor ve bu düzenli ses akışları sayesinde beyninizin işinize odaklanmasına, uykunuzu dağıtan çevresel seslerden etkilenmemesine yardımcı oluyor. Kullanıcılar Noisli içerisinde yer alan ses akışlarını birleştirerek özel birleşimler de yakalayabilmekteler.

Noisli içerisinde yağmur sesi, fırtına sesi, rüzgar sesi, orman sesi, yaprak sesi, su akışı sesi, dalha sesi, kamp ateşi sesi, gece sesleri, fan sesi, tren sesi, kafe sesi gibi ses akışları yer alıyor. Bu ses akışları çevrimdışı olunsa bile dinlenebiliyor. Noisli arkaplanda çalışbilen bir uygulama. Bu sayede iOS cihazınızda farklı uygulamaları kullanırken veya internette gezinirken Noisli'den yararlanabiliyorsunuz.

Noisli içerisinde yer alan sesleri birleştirerek kendi ses akışlarınızı oluşturabilirsiniz; bu akışları kaydedebilmeniz de mümkün. Böylece birleşimlerinizi her seferinde yeniden oluşturma derdinden kurtuluyorsunuz.

Noisli'de ses akışları dinlenirken uygulama ekrandaki renkleri de otomatik olarak değiştirebiliyor ve bu sayede gözlerinizinde yorulmamasını sağlıyor.

Can Erdil Şentürk

Noisli

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
299 TOPLAM İNDİRME

Noisli size birçok farklı arkaplan sesi sunan dinlendirici ve konsantrasyon artırıcı bir web hizmetidir

Noisli kullanıcılara çalışırken ihtiyaç duydukları konsantrasyonu sağlama ve rahatlayarak stres atma imkanı veren bir verimlilik artırma uygulamasıdır.

Noisli bu işi sunduğu birçok farklı arkaplan sesi seçeneğiyle gerçekleştirmekte. Çoğu zaman okul için ödevler yaparken veya iş için projeler hazırlarken bulunduğumuz ortamdaki gürültüler nedeniyle çalışmamıza konsantre olamıyoruz. İşte bu gibi durumlarda kulaklıklarımızı takarak dinleyeceğimiz arkaplan sesleri çalışmamıza konsantre olmamıza yardımcı olabiliyor. Noisli bize bu iş için birçok farklı seçenek sunmakta. İnternet tarayıcımız üzerinden açacağımız Noisli ile yağmur sesi, deniz sesi, rüzgar sesi, yanan bir ateşin çıtırtıları, yaprakların sürtünme sesleri, akan su veya su damlaları sesi, gece sesleri, cafe sesleri gibi değişik ses kayıtlarını dinleyebiliyoruz. Bu ses kayıtları sürekli devam edecek şekilde tasarlanmış ve farklı sesleri aynı anda açabilmemize, her ses kaydının ses seviyesini ayrı ayrı ayarlayabilmemize imkan tanınmış. Noisli'de yer alan ses kayıtlarının her biri yüksek kaliteye sahip.

Noisli sunduğu arkaplan seslerinin yanında sayfayı açtığınızda değişen arkaplan renklerine ve metin girmenizi sağlayan not girme bölümüne de sahip. Bu iki özellik sayesinde çalışmanızı Noisli üzerinde yürütürken çalışmanıza odaklanmayı daha da kolay gerçekleştirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WPS Office Lite APK

    WPS Office Lite, Android için ücretsiz ofis uygulaması. Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF bir arada!
  • Swipes

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yapılacaklar listesi uygulamasıdır.
  • Coffitivity

    Coffitivity ile çalışmalarınıza daha rahat odaklanabilirsiniz
  • Microsoft OneNote

    OneNote ile hatırlatma listeleri yapabilir, gezilerinizi planlayabilir, iş listeleri hazırlayabilir ve bu notlara fotoğraf ve dosya iliştirebilirsiniz.
  • Nimbus Note

    Nimbus Note, Android cihazlarınız üzerinde kolayca not alarak daha sonra ister Android cihazlarınızdan istersenizde farklı cihazlar üzerinden notlarınızı okuyabileceğiniz başarılı bir not alma uygulaması.
  • Polaris Office

    Polaris Office, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde döküman, tablo, sunum ve PDF dosyalarını açıp düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir Android ofis uygulamasıdır.
  • ONLYOFFICE

    ONLYOFFICE, dokümanlar, elektronik tablolar, sunumları tek bir uygulamada toplayan ücretsiz ofis paketi.
  • Drive APK

    Google Drive APK Android telefonlarda en iyi bulut depolama uygulamasıdır. Google Drive ile dosyalarınızı güvenle depolayıp dilediğiniz cihazdan erişebilirsiniz.