Nokia Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,003 TOPLAM İNDİRME

Nokia Camera, HMD Global tarafından üretilen Nokia modellerinde kullanabileceğiniz Android tabanlı bir kamera uygulamasıdır.

Nokia Camera, Android telefon ve tabletler üzerinde kullanabilen bir kamera uygulamasıdır.

Microsoft, Nokia markasını satın aldıktan sonra ürettiği Windows tabanlı akıllı telefonlarda, kameralara ayrı bir önem vermişti. Yüksek megapiksellere sahip kameralar, Nokia Camera adı verilen bir uygulama ile desteklenmiş ve çekim yaparken detaylı ayarlar yapabilmeniz sağlanmıştı. Microsoft'un yavaş yavaş akıllı telefon pazarından çıkmasıyla birlikte devreye giren Finlandıyalı HMD Global geçtiğimiz günlerde, çıkardığı Android tabanlı Nokia modellerinde kullanmak üzere Camera uygulamasının telif haklarını satın almıştı.

Microsoft'tan uygulamanın arayüzünün satın alınmasıyla birlikte HMD Global, yaptığı küçük değişikliklerle birlikte Nokia Camera uygulamasını Google Play üzerinden de yayınlandı. Şimdilik sadece Nokia modellerinde kullanabilen kamera uygulaması, içerisinde başkta ISO ayarları olmak üzere çok farklı detay sunuyor. Profesyonel kamera ekipmanlarında gördüğümüz birçok ayarı barındıran ve kullanıcılarına gerçek bir SLR kamera deneyimi sunan uygulama, Nokia modellerinin kamera tarafındaki performansı da bir hayli arttıracak potansiyele sahip.

Ramazan Tugay Kahraman

Nokia Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,439 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Nokia Camera, hem amatör hem de profesyonel kullanıcılar için çekim seçenekleri sunan bir fotoğraf uygulamasıdır.

Nokia Camera, Lumia telefonunuzla etkileyici fotoğraflar yakalamanıza ve düzenlemenize yardımcı olan bir mobil uygulamadır. Nokia Pro Cam'in tüm özelliklerini, Nokia Smart Cam'in en iyi özelliklerini kullanmanıza imkan tanır.

Nokia'nın Windows Phone platformu için geliştirdiği resmi uygulamalar arasında olan Nokia Camera, hem amatör hem de profesyonel kullanıcılara hitap ediyor. Otomatik modda hiçbir ayarla uğraşmadan harika fotoğraflar çekebilir, farklı modlara kolayca geçiş yapabilirsiniz. Profesyonellere hitap eden manuel mod, pozlama, deklanşör hızı, ISO, beyaz dengesi ve odaklanma gibi ince ayarları kullanıma sunar.

Her kullanıcı için farklı çekim modu sunan uygulama ile harika kolajlar da oluşturabilirsiniz. Bunun için fotoğraflarınızı bir araya getiren akıllı sekans işlevini kullanabilirsiniz. Ayrıca flaş efekti uygulayarak hareketi vurgulayabilir, hareketli nesneleri çıkartabilir veya hareket ekleyebilirsiniz.

Fotoğraflarınızı orjinal hallerinde saklayarak dilediğiniz zaman düzenleme seçeneği de tanıyan uygulamayı en iyi performansla kullanabilmeniz için Lumia Black güncellemesini almanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • HTC Camera

    HTC Camera uygulaması sayesinde HTC Android telefonlarınızda en kolay yoldan fotoğraf çekimlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Cyanogen Camera

    Cyanogen Camera uygulamasıyla CyanogenMod 11 işletim sistemli Android cihazlarınızda en kolay yoldan fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz.
  • Camera ZOOM FX

    Camera ZOOM FX, fotoğraf düzenleme ve onlara efekt verme konusunda oldukça başarılı bir mobil uygulama.
  • Z Camera

    Z Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fotoğraf ve videolar çekebilir, onları kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • A Better Camera

    A Better Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda profesyonel fotoğraf çekim imkanlarına kavuşabilirsiniz.
  • DSLR Camera Blur Background

    DSLR Camera Blur Background uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızın arka planını bulanıklaştırabilirsiniz.