N'oluyo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Sevdiğiniz dizileri uygulama üzerinden takip edebilir, yerli-yabancı birçok yeni diziyi keşfedebilirsiniz.

Dizi izlemeyi seviyorsanız, yerli-yabancı pek çok kategoride sunulan dizileri takip edebileceğiniz, saat yaklaşınca bildirim alabileceğiniz N’oluyo uygulamasını kaçırmamalısınız.

iOS cihazlarınız üzerinden yerli-yabancı birçok dizi keşfedebileceğiniz uygulama dizi keyfinizi daha da zirvelere taşıyor. Dizilerin ne zaman başlayacağını öğrenebiliyor ve saat yaklaşınca bildirim alabiliyor, aynı zamanda uygulama üzerinden de dizileri seyredebiliyorsunuz. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan N’oluyo uygulamasına giriş yaptıktan sonra sevdiğiniz dizi türlerini seçiyorsunuz. Uygulama ana sayfasında popüler dizilere ya da programlara ulaşabileceğiniz gibi, menü simgesine tıklayarak yeni diziler veya programlar keşfedebilmeniz mümkün.

TV Rehberi de bulunan uygulamada, yayın akışında ne var anında öğrenebilirsiniz. İzleme listenizi oluşturabilir, dizi başlama saatlerinde bildirim alarak hiçbir şeyi kaçırmadan dizi keyfinizi sürdürebilirsiniz. iPhone ve iPad cihazlar için sunulan, dizilere ve programlara tam anlamıyla hakim olabileceğiniz N’oluyo uygulamasını dizi severlerin mutlaka denemesini tavsiye ediyorum.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BBC Horizons

    iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • tvtag – formerly GetGlue

    iOS cihazlar için eğlence aktivitelerini paylaşma uygulamasıdır.
  • Vidivodo

    Vidivodo, iPhone ve iPad cihazlarınızda birbirinden güzel videolar izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Roku

    Roku kanalı ile film listenizi özelleştirin.
  • Surprise Me!

    Eğlenceli seslerin yer aldığı bir uygulama
  • Meddah

    Meddah uygulamasında, birçok farklı kategoride sunulan şaşırtıcı hikayeleri dinleyebilirsiniz.
  • Firework

    Eğlenceli videolar izleyebileceğiniz bir mobil uygulama
  • Yalan Makinesi

    Yalan Makinesi, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak söylediklerinizin doğru veya yanlış olduğunu öğrenebileceğiniz bir eğlence programıdır.