Note Anytime Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

Kapsamlı bir not alma uygulaması olarak öne çıkan Note Anytime Lite sayesinde hayatınızın her anında yardımını alabileceğiniz bir asistana sahip oluyorsunuz.

Note Anytime Lite Android kullanıcılarına not alma konusunda yardım eden kapsamlı uygulamalardan bir tanesi. Faydalı özelliklerle donatılmış olan Note Anytime Lite sayesinde hayatınızın her anında kullanabileceğiniz fonksiyonel bir not alma uygulamasına sahip olacaksınız.

Uygulamanın en iyi yanı kullancıların her türlü beklentisine cevap verebilmek için esnek çalışma fonksiyonlarıyla donatılmış olmasıdır. Yani yeri geldiğinde ekrandaki klavyeyi kullanarak yeri geldiğinde de stylus aracılığıyla not alabilirsiniz.

Notlarınıza ekleyebileceğiniz tablolar, şekiller ve resimler ile onları daha bilgilendirici bir hale getirebilirsiniz. Elbette aldığınız notları dilediğiniz gibi yönetme şansına sahipsiniz. Örneğin eklenen şekillerin boyutlarını değiştirebilir, döndürebilir ve yerini değiştirebilisiniz. Bu sayede notlarınız tamamen sizin kontrolünüzde oluyor.

Note Anytime Lite sosyal medya desteği sunarak kullanıcılara aldıkları notları Facebook, Twitter ve diğer popüler kanallarda paylaşma şansı da sunmakta.

Öğrenciler, çalışanlar ve gezginler için ideal bir not alma uygulaması olan Note Anytime Lite son derece başarılı bir uygulama.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SHAREit Lite APK

    Çevrimdışı dosya aktarımına olanak tanıyan SHAREit Lite APK, mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz işlevli uygulamalardandır.
  • Pomodoro Timer Lite

    Pomodoro Timer Lite uygulamasıyla çalışma ve mola sürelerinizi kolayca ayarlayabilirsiniz.
  • WPS Office Lite APK

    WPS Office Lite, Android için ücretsiz ofis uygulaması. Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF bir arada!
  • Do Note

    Do Note uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda tek tuşla notlarınızı tutabiliyorsunuz.
  • Semi-Note

    Semi-Note, özellikli not alma uygulamasıdır.
  • Recorder with Tags Lite

    Recorder with Tags Lite, Android cihazlarınız üzerinde ses kaydedebileceğiniz ve kaydettiğiniz sesleri etiketlendirebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • AVG Cleaner Lite

    AVG Cleaner Lite uygulaması, Android telefonunuzu hızlandırır, pil kullanımını optimize eder, yer açar.
  • Blekota Note 4 Lite ROM

    Samsung Galaxy S3 telefonunuza yükleyeceğiniz bu ROM ile en güncel TouchWiz arayüzüyle birlikte çeşitli özelliklere sahip olabilirsiniz.