Nova Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Uzay savaşlarına katılacağız.

GameBear Tech imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Nova Empire mobil oyuncuları galaksinin derinliklerine götürüyor. Uzay savaşlarına adım atacağımız oyunda galaksiyi fethetmek için mücadele edecek ve aksiyon yüklü sahneler ile karşılaşacağız. Yeni nesil çevrimiçi uzay stratejisi savaşlarına katılacağımız oyunda kusursuz grafikler ile karşılaşacağız. Dünyanın her yerinden oyuncular ile savaşacabileceğimiz yapımda destansı savaşlar bizleri bekliyor olacak.

Uzayda tüm bölgeleri ele geçirmeye çalışacağımız oyunda yüksek kaliteli müzik ve sesler de yer alacak. Oyuncular dilerlerse arkadaşları ile ittifaklar kurarak saldırı stratejileri oluşturabilecekler. Düşman güçlerine karşı koyabilmek için filolarımızı güçlendireceğimiz oyunda farklı silah modelleri ve zırhlarda karşımıza çıkacak. Oyuncular kendi uzay istasyonlarını kurabilecek ve özelleştirebilecekler. Gerçek zamanlı olarak savaşların oynanacağı yapımda muhteşem HD grafik açıları karşımıza çıkacak. Geniş ve zengin içerik ile oyuncuları sürükleyici bir evrene götüren mobil strateji oyunu şuanda aktif olarak 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor.

Tamamen ücretsiz olan yapım şuanda iki farklı mobil platform oyuncuları tarafından oynanıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Nova Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
920.1 MB DOSYA BOYUTU

Uzay savaşlarına katılacağız.

Bizleri galaksinin derinliklerine götüren Nova Empire ile strateji savaşlarına dahil olacağız.

Mobil platformda tanınan GameBear Tech tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak yayınlanan strateji oyunu Nova Empire gerçek zamanlı olarak oyuncuları karşı karşıya getiriyor. Mobil platformda oldukça geniş kitleler tarafından oynanan yapım da galaksiyi ele geçirmek için uzay savaşlarına katılacağız. Yeni nesil uzay savaşı olarak nitelendirilen yapımda oyuncular devrim niteliğinde içerikler ile karşılaşacaklar.

Dünyanın dört bir yanından oyuncuların boy gösterdiği mobil yapımda oyuncular ittifaklar kurabilecek ve daha güçlü bir hale gelebilecekler. Geniş bir içeriğe sahip olan yapım HD kalitesindeki grafik açıları ile oyunculara enfes bir savaş atmosferi sunacak. Gerçek zamanlı olarak oynanan yapımda oyuncular farklı saldırı taktikleri oluşturabilecekler. Farklı uzay araçlarını oyuncular silahlar ve zırhlarla donatarak adeta bir canavara dönüştürebilecekler.

Kusursuz oynanış mekaniklerine sahip olan yapım, yüksek kaliteli müzik ve sesler ile karşımıza çıkıyor. 1 milyondan fazla aktif oyuncu tarafından oynanan Nova Empire aldığı güncellemeler ile daha iyi bir atmosfere kavuşmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Clash of Empire 2019

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • Shogun's Empire

    Kendi imparatorluğunuzu kurarak farklı devletlere karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir strateji oyunudur.
  • Bid Wars Pawn Empire APK

    Bid Wars Pawn Empire APK, açık artırmaya dayanan mobil strateji oyunu. İş simülatörü oyunları sevenlere de tavsiye ederiz.
  • European War 5: Empire

    Geçmişte yaşanmış büyük savaşlarda rol alarak dev bir orduyu yöneteceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Empire: Origin

    Empire: Origin ile mobil platformda sürükleyici bir strateji oyunu oynayacaksınız.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Empire Warriors TD

    Mobil cihazınızda gerçek zamanlı savaşlara katılabilirsiniz..
  • Idle Farming Empire

    Çiftçilik simülasyonu oynayacağız.