Nudge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Nudge, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sağlık uygulamasıdır.

Nudge, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir sağlık ve fitness uygulamasıdır. Nudge'ın en önemli özelliği ise pek çok farklı sağlık uygulamasını tek bir platformda toplaması diyebilirim.

Kilo vermek ve sağlıklı yaşamak için egzersizlerinizi ve yediklerinizin takibini tutmak gayet iyi bir yöntem olabilir. Fakat bu zaman zaman zor olabiliyor çünkü farklı farklı bir çok uygulamayı kullanmak zorunda kalıyorsunuz.

Bu da motivasyonunuzu yüksek tutmanıza engel oluyor olabilir. Fakat Nudge bütün bu farklı uygulamalardaki özellikleri tek bir uygulama üzerinden yapmanızı sağlıyor. Egzersizden içtiğiniz suya kadar her şeyi bu uygulama ile takip edebiliyorsunuz.

Uygulama otomatik olarak  RunKeeper, Moves, Fitbit gibi uygulamalara bağlanıyor ve oralardan bilgileri import ediyor. Böylece tek bir uygulama üzerinden her türlü bilginizi takip etme şansı yakalıyorsunuz.

Uygulama yediğiniz yiyeceklerden içtiğiniz içeceklere, yaptığınız egzersizden enerji seviyenize kadar her şeyi takip etmenizi sağlıyor. Bu bilgilerden de ne kadar sağlıklı yaşadığınızı tespit ediyor ve buna göre neler yapmanız gerektiği ile ilgili öneriler sunuyor.

Bununla birikte uygulama ile "Clubs" adı verilen sosyal alanlara da bağlanabiliyorsunuz. Buralarda diğer Nudge kullanıcıları ile iletişime geçebiliyor ve onların deneyimlerini öğrenebiliyor ve kendi deneyimlerinizi paylaşabiliyorsunuz.

Günlük veya uzun vadede sağlık durumunuzu takip etmek istiyorsanız Nudge uygulamasına göz atmanızı öneririm.

Elifcan Mehekli Çakmak

Nudge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Nudge, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sağlık uygulamasıdır.

Nudge, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir sağlık uygulamasıdır. Nudge, sağlık durumunuzu takip etmenizin yanında diğer insanlarla bağlantı kurmanızı da sağlıyor.

Kilo vermek veya genel olarak sağlıklı bir yaşam sürmek için ihtiyacımız olan en önemli şey motivasyon. Motivasyon sağlamak içinse başkalarına ihtiyaç duymamız çok normal çünkü tek başına insan zorlanabiliyor.

Nudge size bu motivasyonu sağlamanız için bir topluluk sunuyor. Uygulama ile "Clubs" adı verilen sosyal alanlara da bağlanabiliyor ve  diğer Nudge kullanıcıları ile iletişime geçebiliyorsunuz. Böylece hem onların deneyimlerini öğrenebiliyor hem de kendi deneyimlerinizi paylaşabiliyorsunuz. Bu da motivasyonunuzu yüksek tutmanızı sağlıyor.

Nudge'ı diğer sağlık uygulamalarından ayıran tek özellik bu değil elbette ki. Bir diğer önemli özelliği ise pek çok sağlık uygulamasını tek bir platformda toplaması diyebilirim. Bunu da diğer uygulamalardan bilgileri import ederek yapıyor.

Egzersiz için farklı, besin takibi için farklı, su içmek için farklı uygulamalar kullanmanıza gerek kalmadan Nudge ile  RunKeeper, Moves, Fitbit gibi uygulamalara bağlanıp tek bir yerden idare edebiliyorsunuz.

Uygulama ardından bu bilgileri alarak size ne kadar sağlıklı yaşadığınızı tespit ediyor ve buna göre neler yapmanız gerektiği ile ilgili öneriler sunuyor. Eğer siz de sağlıklı yaşama adım atmak istiyorsanız Nudge uygulamasını denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Healpy

    Cebinizdeki sağlık asistanı
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.