NVIDIA TegraZone 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
272 TOPLAM İNDİRME

NVIDIA TegraZone 2 uygulamasıyla, Tegra mobil işlemcili cihazlarınızda oynayabileceğiniz etkileyici oyunlar bulabilirsiniz.

NVIDIA TegraZone 2 uygulamasıyla Tegra ile güçlendirilen Android işletim sistemli telefon ve tabletleriniz için en iyi oyunları bulabilirsiniz.

Tegra mobil işlemcisiyle çalışan Android cihazlarda, işlemcinizi tam performansla kullanabilmeniz için optimize edilmiş oyunları bulabilmeniz için geliştirilen NVIDIA TegraZone 2 uygulamasında muhteşem grafiklere ve akıcı bir oyun imkanı sunan eşi benzeri olmayan oyunları çok kolay bir şekilde bulabiliyorsunuz.

NVIDIA TegraZone 2 uygulamasını şu cihazlardan birini kullanıyorsanız faydalanabilirsiniz; Nexus 7, Asus Transformer Prime TF201, Transformer Infinity TF700, Transformer Pad TF300, Acer A500, A510, A100, Toshiba AT300, HTC One X, Motorola Droid X2, Electrify, Photon 4G, Atrix ve Samsung Captivate Glide.

Eğer, siz de yukarıda sıraladığımız cihazlardan birine sahipseniz ve mobil işlemcinizi tam performansıyla kullanmak istiyorsanız NVIDIA TegraZone 2 uygulamasını indirebilir, birbirinden etkileyici mobil oyunları keyifle oynayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NVIDIA VR Viewer

    NVIDIA VR Viewer, Android işletim sistemine sahip telefonlar üzerinde sanal gerçeklik deneyimi yaşamanıza yardımcı olacak bir uygulamadır.
  • GeFORCE Now

    GeFORCE Now, NVIDIA tarafından geliştirilen, Android telefon ve tabletler üzerinde kullanılabilen bir tür bulut oyun platformudur.
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Elixir 2

    Android cihazlarınızı yönetmek için kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • SystemPanel 2

    SystemPanel 2 uygulaması ile cihazlarınızın kullanım ayrıntılarını inceleyebiliyorsunuz.
  • App 2 SD

    App 2 SD uygulamasıyla, telefon belleğinizi verimli bir biçimde kullanabilir, uygualamalarınızı SD kartınıza taşıyabilirsiniz.
  • PlanetSide 2 Mobile Uplink

    PlanetSide 2 Mobile Uplink, dünyaca ünlü oyunlardan biri olan PlanetSide 2'nin resmi rehber ve bilgilendirmeye yönelik Android uygulaması.
  • Destiny Companion

    Destiny Companion, Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen ve Destiny 2 oynayanların işine yarayacak kullanışlı bir yardımcı uygulamadır.