Nyjah Huston: #SkateLife

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Ünlü kaykaycının resmi mobil oyunu

Nyjah Huston: #SkateLife, genç Amerikalı profesyonel kaykaycı Nyjah Huston’ın resmi mobil oyunu. Sokak kaykayında başarı elde etmiş olan dünyaca ünlü süperstarın ilk resmi kaykay oyunu hem görsel hem de oynanış olarak başarılı. Android telefon/tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz, resmi en iyi kaykay oyunlarından biri.

Mobil platformda profesyonel kaykaycılar adına hazırlanmış spor oyunlarından biri Nyjah Huston: #SkateLife. Oyunda genç yaşına rağmen birçok ödül kazanmış, dünyaca tanınan kaykaycı Nyjah Huston ile bir takım kurup sokak liginde elde edilmiş en yüksek skoru yapmaya çalışıyorsunuz. Ünlü kaykaycının tüm hareketlerini yapabiliyorsunuz. Tabii ki; ilk etapta değil. Başlangıçta temel hareketleri nasıl yapacağınız gösteriliyor. Deneyim kazandıkça şekil hareketlere geçiyorsunuz. Düşme tehlikesini kafanızdan çıkarıp birbirinden tehlikeli hareketleri ardı ardına yaparak diğer deyişle kombolarla puanınızı artırıyorsunuz. Zorlu challenge’ları tamamlayabilirseniz ekipmanlarınız için özelleştirme seçenekleri açılıyor.

Erkan Calp

Nyjah Huston: #SkateLife

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
211.8 MB DOSYA BOYUTU

Ünlü kaykaycı Nyjah Huston'ın resmi mobil oyunu

Nyjah Huston: #SkateLife, dünyaca bilinen kaykaycı Nyjah Huston’ın adına hazırlanmış kaykay oyunu. Yenilikçi kontrol sistemiyle telefonda da tablette de keyifli oynanış sunan oyunda ünlü kaykaycının hareketlerini deniyoruz. Sokak ligi birinciliği almamız isteniyor ancak hareketleri yapmak bir yana denemek oldukça zor.

Genç yaşta birçok başarıya imza atan popüler kaykaycı Nyjah Huston’ın resmi mobil oyunu Nyjah Huston: #SkateLife, görsellik, oynanış, kontroller her yönüyle kalitesini ortaya koyuyor. iOS platformunda 200MB civarı boyutta bulabileceğiniz en iyi kaykay oyunu diyebilirim. Basit dokunuş ve kaydırma hareketleriyle keyifli oynanış veren kaykay oyununda sadece kendimizle yarışıyoruz. Amerika’nın en ünlü sahillerinden Venice Beach’i geziyoruz. İlerledikçe yeni hareketler öğreniyor, profesyonelliğe bir adım daha yaklaşıyoruz. Basit hareketler yerini kombolara bırakıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flip Skater

    Miniclip'in kaykay oyunu
  • Just Skate

    Justin Bieber'ın kaykay oyunu
  • Touchgrind Skate 2 APK

    Touchgrind Skate 2 APK kaykay oyunu ancak parmakla oynanan daha eğlenceli sürümü. Mobildeki en iyi parmak kaykayı oyunu Android için ücretsiz!
  • Epic Skater 2

    Mobildeki 100MB altı en eğlenceli kaykay oyunu
  • Skateboard FE3D 2

    Popüler kaykay oyunu yenilendi!
  • Real Skate 3D

    Real Skate 3D, Android cihazları üzerinde kaykay sürmek isteyenlerin ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir Android kaykay oyunu.
  • Extreme Skater

    Extreme Skater, Miniclip'in ücretsiz kaykay oyunu.
  • Stickman Skate Battle

    Stickman Skate Battle, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz kaykay oyunu.