O&O MediaRecovery

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,011 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

İstemeden sildiğiniz ses, fotoğraf ve video dosyalarınızı kolayca geri getirmek istiyorsanız, bu programa mutlaka göz atmalısınız.

O&O MediaRecovery Windows bilgisayarlarda kullanılmak üzere geliştirilmiş bir dosya kurtarma aracıdır. Bu programı kullanarak yanlışlıkla sildiğiniz fotoğraf, ses ve video dosyalarını emeksizce geri getirebilirsiniz.

Özenle sakladığınız fotoğraflarınız, ses dosyalarınız ve videolarınız yanlışlıkla silindiyse ve nasıl geri getireceğinizi bilmiyorsanız bu programı denemenizde fayda var. Son derece basit ve kolay anlaşılır bir arayüze sahip olan O&O MediaRecovery ile farklı formattaki dosyalarınızı hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan kurtarabilirsiniz. Adım adım yardım desteği sunan programda yapmanız gereken ilk şey dönüştürmek istediğiniz dosyanın yer aldığı sürücüyü seçmek. Sonraki aşamada program otomatik olarak tarama işlemine başlayacaktır. İşlem bittiğinde size bulunan dosyalar hakkında detaylı bir liste çıkartacaktır. Bu listeden dilediğiniz dosyaları seçip kolaylıkla kurtarabilirsiniz.

Program aynı zamanda fotoğraf makineleri, dijital kameralar ve USB belleklerle de uyum içerisinde çalışabilmekte. Her türden dosyalar üzerinde çalışmasa da önizleme seçeneği de mevcut. Dosyaları dönüştürmeden önce önizlemesine bakıp doğru dosya olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Eğer siz de hatayla sildiğiniz dosyaları kolayca geri getirmek istiyorsanız, O&O Media Recovery güvenle kullanabileceğiniz programlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows File Recovery

    Windows File Recovery İndir: Ücretsiz dosya kurtarma programı ile kaybolan verileri geri getirmek çok basit!
  • R-Studio

    FAT12/16/32, NTFS, NTFS5 ve Ext2FS gibi pek çok dosya sistemini destekleyen R-Studio ile zarar gören dosyaları bile kurtarmak mümkün.
  • iMyFone D-Back iPhone Data Recovery

    iPhone ve iPad için gelişmiş veri kurtarma programı
  • iBeesoft Data Recovery

    iBeesoft Data Recovery, kaybolan/silinen dosyaları kurtarmanıza yardımcı olan veri kurtarma programıdır.
  • Boomerang Data Recovery

    Boomerang Data Recovery İndir Windows: Silinen, kaybolan dosyaları geri getirmek için veri kurtarma programı
  • Recoverit

    Recoverit, Windows PC kullanıcıları için veri kurtarma programıdır. Silinen dosyalarınızı, fotoğraf ve videolarınızı, müziklerinizi kurtarabilirsiniz.
  • Recuva

    Recuva kullanımı çok kolay ücretsiz veri kurtarma programıdır. Recuva ile silinen dosyaları geri getirmek zahmetsizdir.
  • Stellar File Repair

    Stellar File Repair programı, bozuk veya hasarlı Microsoft Office dosyalarını, PDF belgelerini kurtarma ve onarmada en iyilerden biri.