oBilet

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
517 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

oBilet uygulaması ile Android cihazınızdan hızlı bir şekilde otobüs bileti satın alabilirsiniz.

Otobüs bileti almak için mutlaka bir otobüs firmasının şubesine gitmenize gerek yok. İnternet üzerinden de hızlı bir şekilde bilet alabiliyorsunuz. Ve İnternet üzerinden aldığınız biletler daha ucuza geliyor. Kredi kartı bilgilerinizi ve telefon numaranızı yazarak istediğiniz tarihe ve istediğiniz otobüs firmasına ulaşıp kendinize yer ayırttırabiliyorsunuz.

oBilet bu işi iyice profesyonelleştirmiş diyebiliriz. oBilet ile onlarca otobüs firmasına aynı anda ulaşabiliyorsunuz ve istediğiniz tarihe sorunsuz bilet alabiliyorsunuz. oBilet hem internet hem de mobil ortamlar üzerinden hizmet veriyor. Android uygulaması ile internet üzerinden yaptığınız bütün işlemleri istediğiniz her yerde de yapabilirsiniz.

oBilet kullanıcıların yorumlarına ve önerilerine oldukça önem veriyor. Sizin bilgi sahibi olabilmeniz için kullanıcıların yaptığı yorumları okumanızı sağlıyor. Bu şekilde ne kadar güvenli bir sistem olduklarını anlatabiliyorlar. Otobüs bileti alırken kalacak yere ihtiyacınız olabilir. Bu ayrıntıyı da düşünen oBilet size istediğiniz taktirde gideceğiniz yerdeki en yakın otelleride sıralayabiliyor. Ayrıca aldığınız bileti veya alacağınız bir bileti diğer firmalar ile kıyaslayabiliyorsunuz. Ayrıca biletinizi aldıktan sonra sizde yorum yaparak diğer kullanıcılara bilgi verebilirsiniz.

Oldukça anlaşılır ve hızlı bir arayüze sahip olan bu uygulama ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunuluyor.

Uğur Sağlam

oBilet

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME
6.9 MB DOSYA BOYUTU

oBilet uygulaması ile onlarca otobüs firmasının seferlerine ulaşabilir, biletinizi güvenlik endişesi duymadan satın alabilirsiniz.

Türkiye’nin en büyük otobüs bileti portalı oBilet, 70’den fazla otobüs firmasını bir araya getiriyor. Yüksek güvenlik standartlarını kullanan uygulama üzerinden satın aldığınız otobüs biletleri için hiçbir ek ücret ödemiyorsunuz. İptal ettiğiniz biletlerde de kesinti yapılmadan paranız iade ediliyor.

Varan, Ulusoy, Pamukkale, Nilüfer, Metro, Kamil Koç ve daha onlarca otobüs firmasını tek bir platformda toplayan oBilet’in iPhone uygulamasını cihazınıza yükleyerek dilediğiniz firmanın biletini hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Otobüs firmalarının web sitelerini dolaşmadan veya turizm firmalarına uğramadan dilediğiniz otobüs firmasının biletini kolaylıkla alabileceğiniz uygulamada seyahat edeceğiniz otobüsün bilgileri gösterilmekte. Koltuk tipi, otobüs tipi, araç özellikleri (Kablosuz internet, koltuk arkası tv, müzik, usb girişi gibi seyahatinizi daha çabuk geçirmenizi sağlayan hizmetler olup olmadığını öğrenebiliyorsunuz.)

oBilet Özellikleri:

  • 70’den fazla otobüs firmasının tüm seferlerine ulaşma
  • Otobüs biletini kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde alma
  • Satın alınan bileti iptal etme
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ViewRanger

    ViewRanger uygulamasında yürüyüş, koşu ve bisiklet aktiviteleri için uygun rotaları görebilirsiniz.
  • Kocaeli Yürüyüş Parkurları

    Kocaeli Yürüyüş Parkurları ile Kocaeli'de bulunan yürüyüş ve bisiklet yollarını görebilir, yol tarifi alabilirsiniz.
  • Lookum

    Büyük firmalara tek bir platform üzerinden ulaşın.
  • etstur

    Tatil planlarınızı akıllı telefonlarınız üzerinden yaparak uygun fiyatlarla tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.
  • Rentalcars.com

    Rentalcars.com uygulaması ile Android cihazlarınızdan hızlı bir şekilde araba kiralayabilirsiniz.
  • Bizİzmir

    Bizİzmir uygulamasında birçok etkinlikten, sosyal sorumluluk projelerinden ve yürütülen çalışmalardan haberdar olabiliyorsunuz.
  • Pamukkale Turizm

    Pamukkale Turizm uygulaması, Android akıllı telefonlar için geliştirilmiş online bilet satın alma uygulamasıdır.
  • Hız Kamerası Türkiye

    Hız Kamerası Türkiye uygulaması ile seyahat ederken tüm radar noktalarını ve hız kamerası bulunan yerleri öğrenebilirsiniz.