Obsidian Theme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,092 TOPLAM İNDİRME

Zarif ve modern görünümüyle dikkat çeken Obsidian teması, rootlu cihazınızın havasını değiştirecek.

Root’lanmış Android telefonlar için tasarlanan Obsidian teması, zarif ve modern görünümüyle dikkat çekiyor.

Siyah rengin tercih edildiği Obsidian teması, yarı saydam ikonları, parlak görünümü ile kullanmaya değer temalar arasında yerini alıyor. Android Lollipop’u temel alarak tasarlanan Obisidian teması, düz, sade, minimal tasarımıyla göz dolduruyor. Kilit ekranı, kamera ikonları, ayarlar, mesajlaşma, saat, klavye, uyarılar ve hızlı ayarlar peneli, durum çubuğu ikonlarını tümden yenileyen Obsidian teması ayrıca yazı tipleri, açılış animasyonlarını da beraberinde getiriyor. Eğer temaya fazladan özellik eklemek isterseniz üreticinin sayfasından yeni yazı tipleri, boot animasyonlar, duvar kağıdı indirebiliyorsunuz.

Obsidian teması Paranoid Android, Mehdi ROM ve CyanogenMod ROM’larında kullanılabilir olarak sunulmuş. Siz de bu ROM’lardan birini kullanıyorsanız temayı mutlaka denemelisiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Urban Sunset Hola Theme

    Urban Sunset Hola Theme sayesinde Android cihazlarımıza şık bir hava katabiliyoruz.
  • Dragon Theme

    Dragon Theme, CM Launcher kullanıcıları için özel olarak geliştirilen ücretsiz ve çok şık bir ejderha teması.
  • Grey Hola Launcher Theme

    Grey Hola Launcher Theme, Android cihazını kişiselleştirmek isteyenlere hitap eden bir tema.
  • Pinko Theme

    Pinko Theme uygulamasını kullanarak APUS Launcher yüklü Android cihazınızın çok daha güzel görünmesini sağlayabiliyorsunuz.
  • Beautiful Theme

    Beautiful Theme, Android telefon ve tablet ekranlarının daha güzel görünmesini istiyorsanız ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Android tema uygulaması.
  • Metal Maniac Hola Theme

    Metal Maniac Hola Theme, Hola Launcher ile birlikte kullanabileceğiniz metali bir görünüme sahip olan ücretsiz Android tema uygulaması.
  • UFO GO LauncherEX Theme

    Android için UFO GO LauncherEX Theme, Android telefonunuza minik ağaçlar ve UFO’larla tasarlanmış bu hoş başlatma temasını getirecek.
  • Kiss Me Theme

    Kiss Me Theme, CM Launcher'ı Android cihazları üzerinde kullanan kişiler için ücretsiz ve şık görünen bir tema uygulaması.