Occupation

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
274 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Occupation, zombi istilasından kurtulabilmek için tüm zombileri öldürmeniz gereken heyecan ve aksiyon dolu bir Android oyunu.

Occupation, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir zombi öldürme oyunu. Fakat bu oyun bildiğiniz diğer basit zombi öldürme oyunlarının aksine çok daha gelişmiş özellik ve grafik kalitesi sunan başarılı bir oyun.

GTA, Left 4 Dead ve DayZ oyunlarınlarından esinlenerek geliştirilen oyunda göreviniz zombi istilasına son vermek ve zombilerin eline geçen kız arkadaşınızı kurtarmak.

Henüz demo olan oyunun tam versiyonu ilerleyen sürede çıkacak fakat demosunu oynamanın bile eğlenceli olduğunu söyleyebilirim. Geliştirilme sürecinde olan oyunun demosunun Android versiyonu bile 5 ile 10 milyon arasında indirilmeye sahip. Bu da oyunun ne kadar iyi olduğunun kanıtlarından bir tanesi.

iOS versiyonu da bulunan oyunda 11 farklı zombi ve canavar türü bulunuyor. Gece ve gündüzü ayrı ayrı yaşayacağınız oyunda ister otomatik hedef alma ile daha basit oynayabilir, isterseniz de hedefi kendiniz alarak daha zorlu bir oyun oynayabiliyorsunuz.

FPS ve TPS olarak oynayabileceğiniz oyunun demosunu hemen Android mobil cihazlarınıza indirerek oynamaya başlamanızı tavsiye ederim. Tüm zombileri öldürün ve kız arkadaşınızı ellerinden kurtarın!

Barış YANIK

Occupation

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
78.5 MB DOSYA BOYUTU

Occupation, zombi istilasında sağ kalmaya çalışıp aynı zamanda kız arkadaşınızı zombilerinden elinden kurtarmaya çalışacağınız heyecanlı bir iOS aksiyon oyunu.

Occupation, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz en gelişmiş ve başarılı zombi öldürme oyunlarından bir tanesi.

Zombi istilasında hayatta kalmaya ve zombilerin eline geçen kız arkadaşınızı kurtarmaya çalışacağınız bu oyundaki grafik kalitesi oldukça yüksek ve cihazınız eski bir iPhone ya da iPad'se oyunun çalışmama ihtimali bulunuyor.

Şu an geliştirme aşamasında olan oyunun demo versiyonunu yayınlayan firma, oyunun sadece demosu ile milyonlarca indirilme sayısına ulaştı ve tüm oyuncular oyunun tam versiyonunun çıkmasını bekliyor.

Aynı oyun kategorisinde yer alan GTA ve DayZ gibi oyunlardan da kesitler bulabileceğiniz Occupation'da, öldürdüğünüz zombilerin beyinlerini oyundkai NPC'lere satarak yeni silahlar alabiliyor ve böylece zombileri öldürmeye devam edebiliyorsunuz.

Farklı kamera açıları ve ağır çekim efektleri de bulunan oyunda yeni oyunculara özel otomatik hedef alma özelliği bulunuyor. Eğer oyunu daha zor bir şekilde oynamak istiyorsanız, otomatik hedef almayı kapatarak zombileri kendiniz hedef almaya çalışabiliyorsunuz.

Grafik kalitesinden müziklerine, oyun yapısındna oynanışına kadar mükemmel şekilde geliştirilen oyunun iOS versiyonunu hemen iPhone ve iPad'lerinize indirerek bir an önce oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu