Ocean Tales

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz şehir inşası oyunudur.

Ocean Tales, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir şehir inşası oyunudur. Marketlerde benzer pek çok oyun var ve sürekli çıkmakta. Fakat Ocean Tales onlardan minik detayları ile sıyrılmayı başarıyor.

Klasik bir şehir kurma ve stratejik davranarak onu yönetme oyunu olan Ocean Tales'i diğerlerinden ayıran özelliklerinden en önemlisi ise kendi deniz filonuzu oluşturabilme şansına sahip olmanız. Bu sayede güçlü gemilerinizle hem ticaret yapabilir hem de denizde başkalarıyla savaşabilirsiniz.

Özellikle gemilerinizi istediğiniz gibi dekore etme şansına sahip olmanız ve onların özelliklerini yükselterek daha hızlı ve daha güçlü gemiler haline getirmeniz de mümkün.

Bunun dışında oyunda yine kendi şehrinizi kurmalı ve onu binalarla doldurarak büyük bir şehir haline getirmelisiniz. Böylece şehrinizde yetiştirdiğiniz ürünleri gemilerinizle dünyanın her yerine göndererek satmalı ve kazandığınız paralarla şehrinize yatırım yapmalısınız.

Oyunda arkadaşlarınızın şehirlerini ziyaret edebilir ve onlara yardımcı olabilirsiniz. Tabi, aynı şekilde onlar da size. Seviye atladıkça da gidebileceğiniz şehirler artar ve yeni yerlerin kilidini açarsınız.

Eğer siz de bu tarz strateji ve simülasyon tarzı oyunları seviyorsanız, Ocean Tales'i indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Ocean Tales

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Ocean Tales hiçbir ücret ödemeden indirebileceğiniz uzun soluklu bir şehir kurma oyunuduru.

Ocean Tales ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir şehir kurma oyunudur. Diğer şehir kurma oyunlarından ufak detaylarla sıyrılan bu oyunda aynı zamanda kendi deniz filonuzu da oluşturabilme şansına sahipsiniz.

Tıpkı diğer şehir kurma oyunlarında olduğu gibi Ocean Tales’de de şehir kurabilmek için ve bu şehri büyütebilmek için kaynakları verimli kullanmak gerekiyor. Oyuncular meyve ve sebze yetiştirebilir, diğer oyuncularla mal değiş-tokuşu gerçekleştirebilirler. Bunlara ek olarak elbette kendi şehrinizi dilediğiniz gibi dekore edebilirsiniz.

Oyun karada olduğu kadar denizde de ilerliyor. Örneğin kendinize güçlü gemilerden oluşan bir filo oluşturabilirsiniz. Elbette bu filodaki gemilerin güçlendirilmeye ihtiyacı var ve eğer yeterli paranız varsa güçlü bir filoya sahip olabilir, dinyanın uzak noktalarını keşfe çıkabilirsiniz. Gemilerinizin saldırı gücünü de yükseltmelisiniz çünkü denizde nelerle karşılacağınızı asla bilemezsiniz.

Bir mobil oyuna göre iyi denebilecek grafikler sunan Ocean Tales’de kontroller de herhangi bir eksikliğe sahip değil. Kısaca bu oyun uzun soluklu oyunlardan hoşlanan kullanıcıların beğenisini zorlanmadan kazanacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ocean Wars

    Ocean Wars, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur.
  • Tales of a Viking: Episode One

    Tales of a Viking: Episode One, kahramanlarınızın seviyesini yükselterek ilerleyeceğiniz sıra tabanlı bir Android strateji oyunu.
  • Tales of Windspell

    Sihir ve büyüler yaparak eşsiz bir şehir inşa ederek maceraya doyacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Ultimate Ocean Predator 2016

    Ultimate Ocean Predator 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Ocean Blast

    Ocean Blast, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu.
  • Ocean HD

    Ocean HD, Android cihazlarınızın ekranlarında gerçeğe yakın bir okyanus görüntüsü oluşturmanızı sağlayan bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Ocean Sounds Relax n Sleep

    Ocean Sounds Relax n Sleep ile okyanusun dinlendirici seslerini Android cihazınızdan dinleyebilirsiniz
  • Ocean Is Home APK

    Ocean Is Home APK Android oyununda ıssız adada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Adada hayatta kalma oyunu ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.