Odd Bot Out

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
168 TOPLAM İNDİRME

Odd Bot Out, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.

Odd Bot Out, iOS cihazlarımız üzerinde keyifle oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor. Oyunda geri dönüşüm kapsamında tekrar değerlendirilmek üzere fabrikaya gönderilen robotun kaçış hikayesi konu alınıyor. Geri dönüştürülmektense hayatına olduğu gibi devam etmeyi seçen Odd isimli bu robotun özgürlüğe uzanan yolda pek çok engeli aşması gerekiyor.

Oyunda gelişmiş bir fizik motoruna yer verilmiş. Karakterimizi kullanarak etkileşime girdiğimiz her objenin tepkimeleri çok gerçekçi bir şekilde ayarlanmış. Aynı kategoride yer alan oyunlarda görmeye alıştığımız zamanla artan zorluk seviyesine bu oyunda da yer verilmiş. Toplamda 100 bölüm mevcut ve bu bölümlerin zorluk seviyeleri zamanla artıyor. İlk birkaç bölümde oyunun dinamiklerine alışıyor ve neler yapabileceğimizi anlamaya çalışıyoruz. Belirtmeden geçmeyelim, oyunda sadece 10 bölüm açık, geri kalanları açmak için satın almalar yapmamız gerekiyor.

Oyunda farklı mekanizmalardan oluşan bulmacalar bulunuyor. Bunların her biri farklı dinamiklere sahip oldukları için mantıksal çözümlemeler yaparak yapılarını çözmeye çalışıyoruz. Stressiz ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunan Odd Bot Out, bu kategoride deneyebileceğiniz en iyi oyunlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Odd Bot Out

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Odd Bot Out, ilginç hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken, eğlenceli bir bulmaca oyunu.

Odd Bot Out, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve ilginç hikayesiyle öne çıkan bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Geri dönüşüm kapsamında kendisini fabrikada bulan Odd isimli robotun özgürlüğe kaçış mücadelesini konu alan oyunda zorluk seviyeleri git gide artan 100 bölüm bulunuyor. Bu bölümlerin her biri farklı tasarımlara sahip ve hepsinde çözmesi bir hayli zor olan bulmacalar bulunuyor.

Oyunun en fazla dikkat çeken noktaları arasında minimal tasarıma sahip fakat bir o kadar da kaliteli görünen bölüm tasarımları yer alıyor. Oyun bu noktada bize adeta kalite algısı yaratmak için gösterişli grafiklere gerek olmadığını kanıtlıyor.

Oyunda genel olarak bir dinginlik hakim. Bu oyunu saatlerce oynasanız bile en ufak bir yorgunluk belirtisi göstermeyeceğinize eminim. Şiddetten ve aksiyondan uzak oyun yapısı Odd Bot Out'u her yaştan oyunsever için denenmesi gereken oyunlar arasına sokuyor. Zihin çalıştıran ve mantıksal çözümlemeler yapmaya teşvik eden bir bulmaca oyunu peşindeyseniz Odd Bot Out mutlaka denemeniz gereken yapımlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Swim Out

    Ödüllü yüzme oyunu
  • Slugterra: Slug it Out!

    Slugterra: Slug it Out! ücretsiz olarak sunulan, eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Out of the Void

    Out of the Void, Android işletim sistemine sahip telefonlar için geliştirilmiş bir bulmaca oyunudur.
  • Out There

    Out There, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve içerisinde bilimkurgu öğelerini içeren bulmaca oyunudur.
  • Piece Out

    Piece Out, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Slide Me Out

    Slide Me Out blokları hareket ettirerek bölümleri tamamlamaya çalıştığımız eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Slugterra: Slug It Out 2

    Slugterra: Slug It Out 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.