Odeabank

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
219 TOPLAM İNDİRME
1.9 MB DOSYA BOYUTU

Odeabank Windows 8 uygulaması ile bankacılık işlemlerinizi Windows 8 cihazınızdan yapabilirsiniz.

Odeabank Windows 8 uygulaması ile bankacılık işlemlerinizi Windows 8 tablet ve bilgisayarınızdan yapmanın kolaylığını yaşayın.

Sade tasarımlı arabirime sahip Odeabank bankacılık uygulaması ile güncel piyasaya bilgilerini takip edebilir, kampanyalara göz atabilir, bulunduğunuz konuma en yakın Şube ve ATM'leri görebilir, kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca İnternet Şubesine giriş yapabilir, Odeabank hakkında son haberleri okuyabilirsiniz. Snapview özelliği sayesinde bir yandan piyasaya bilgilerini incelerken diğer yandan işlemlerinizi yapabilir, güncel piyasaya verilerini ana ekranınızdan izleyebilir, IBAN numaranızı öğrenebilir ve Odeabank'ın sosyal medya hesaplarına ulaşabilirsiniz.

Tüm bankacılık işlemlerinizi rahatça yapabilmeniz için özel olarak tasarlanmış arayüze sahip Odeabank Windows 8 uygulamasını tamamen ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Erkan Calp

Odeabank

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,535 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Odeabank, Android cihazlarınızdan bankacılık işlemlerinizi halledebileceğiniz bir finans uygulamasıdır.

Teknoloji hızla gelişiyor, bankacılık işlemleri de buna paralel olarak kolaylaşıyor. Dünya üzerinde beklemekten en çok sıkıldığımız yerlerden biri kesinlikle banka kuyrukları veya ATM sıralarıdır. Ciddi bir zaman israfına neden olur. Bankaların internet bankacılığına ağırlık vermesi ve mobil bankacılığında hızla gelişmesiyle bu durumdan kurtulmaya ramak kaldı. Odeabank bankacılık sektöründe henüz yeni olsa da, oldukça basit ama güzel mobil uygulamasını devreye soktu. 

Odeabank, bankacılık işlemlerinizi Android cihazlarınız üzerinden rahatlıkla halledebileceğiniz bir finans uygulaması. Yapacağınız herhangi bir işlemi akıllı telefonunuzdan birkaç dokunuşla hızlı bir şekilde halletmenize olanak veren bu uygulama sayesinde, banka kuyruklarında veya ATM sıralarında beklemek zorunda kalmayacaksınız. Müşterisi olmasanız bile bu uygulamayı indirerek kolay bir şekilde hesap açabilir veya kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca hali hazırda bir Odeabank müşterisiyseniz normal bankacılık işlemlerinizi de uygulama üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 

Özellikleri:

  • Kart bilgilerini görüntüleme
  • Tüm para gönderme, fatura ödeme ve yatırım işlemleri
  • İletişim merkezi ile sesli veya görüntülü görüşme
  • QR kodlu çek kontrol özelliği
  • Döviz çevirici, mevduat/kredi hesaplama ve piyasa verileri gibi seçenekler,

Tek kullanımlık şifrenizi Odeabank Pass'O ile kolaylıkla oluşturabileceğinizi de unutmamak gerekiyor. İnternet bankacılığı ve mobil bankacılık işlemlerinizi bu ürettiğiniz şifreyle kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca akıllı telefonunuz destekliyorsa parmak izinizle de uygulamayı kullanabilirsiniz. 

Eğer Odebank müşterisiyseniz uygulamayı bir an önce indirmenizi tavsiye edeirm. Ücretsiz olarak edineceğiniz uygulama sayesinde bankacılık işlemlerinizi kolaylıkla halledin!

Gökhan Abay

Odeabank

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME
17.8 MB DOSYA BOYUTU

Odeabank, iPhone ve iPad cihazlarınızdan bankacılık işlemlerinizi halledebileceğiniz bir finans uygulamasıdır.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık bankacılık işlemleri de internet üzerinden kolaylıkla halledilebiliyor. Buna paralel olarak mobil platformlara destek ise her geçen gün artıyor. Odeabank bankacılık sektöründe henüz yeni olsa da, oldukça basit ama güzel mobil uygulamasını devreye soktu. 

Odeabank, bankacılık işlemlerinizi iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden rahatlıkla halledebileceğiniz bir finans uygulaması. Müşterisi olun veya olmayın mobil uygulama üzerindeki birkaç özellikten de faydalanabiliyorsunuz. Herhangi bir şubeye gitmeye gerek kalmadan Müşteri Ol seçeneği ile bankada hesap açabiliyorsunuz. Bunun yanında hali hazırda bir Odeabank müşterisiyseniz ATM ya da şubeden yapabileceğiniz tüm işlemleri birkaç dokunuşla halledebilirsiniz. 

Özellikleri=

  • Kart bilgilerini görüntüleme
  • Tüm para gönderme, fatura ödeme ve yatırım işlemleri
  • İletişim merkezi ile sesli veya görüntülü görüşme
  • QR kodlu çek kontrol özelliği
  • Döviz çevirici, mevduat/kredi hesaplama ve piyasa verileri gibi seçenekler,

Bunların yanında Odeabank Pass'O ile Sms şifresi ile üretebileceğiniz tek kullanımlık şifreleri kullarakta ister bilgisayar ister mobil uygulamadan sisteme giriş yapabiliyorsunuz. Ayrıca akıllı cihazınız destekliyorsa parmak izinizle de uygulamayı kullanmak mümkün.

Uygulamayı ücretsiz olarak App Store üzerinden indirebilirsiniz. 

Gökhan Abay

Odeabank

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,980 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Odeabank'ın mobil uygulamasıdır.

Odeabank mobil uygulaması ile Odeabank’ın sunduğu kampanyalardan anında haberdar olabilir, en güncel haberleri okuyabilir, internet şubesine erişebilirsiniz. Sade ve basit arayüz tasarımı ile dikkat çeken uygulama ile ayrıca güncel piyasa verilerine ve detaylı ekonoik araştırmalara ulaşabilir, tüm Odeabank şube ve ATM bilgilerini görüntüleyebilir, ihtiyaç kredisi hesaplaması yapabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türkiye Finans

    Türkiye Finans bankacılık uygulaması ile bankacılık işlemlerini güvenli bir şekilde yapabilir, piyasalara göz atabilirsiniz.
  • Kuveyt Türk

    Kuveyt Türk Windows 8 uygulaması ile bankacılık işlemlerinizi şubeye gitmeden gerçekleştirebilirsiniz.
  • TEB

    TEB resmi Windows 8 uygulaması ile bankacılık işlemlerinizi bilgisayar ve tabletinizden gerçekleştirebilirsiniz.
  • INGBANK

    INGBANK Windows 8 uygulaması ile bankacılık işlemlerinizi yapabilir, tek dokunuşla kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.
  • Türkiye İş Bankası

    Türkiye İş Bankası Windows 8 uygulaması ile bankacılık işlemlerinizi yapabilir, piyasaları takip edebilirsiniz.
  • Zemana AntiLogger

    Zemana AntiLogger çevrim içi alışveriş, e-bankacılık ve sosyal ağ siteleri yoluyla bilgisayarınıza giren virüs, keylogger, spyware gibi tehditleri tespit ederek sisteminizi koruyor.
  • MSN Money

    MSN Money, dünyanın en iyi finans haberlerini, verilerini takip edebileceğiniz tamamen Türkçe finans uygulaması.
  • Mint.com Personal Finance

    Mint.com kişisel finans uygulaması ile paranızı en iyi şekilde yönetebilirsiniz.