Ödevim

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
829 TOPLAM İNDİRME

Ödevim, öğrencilere ödevlerini hazırlarken yardımcı olmak amacıyla geliştirilmiş yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Ödevim, öğrencilerin okul ödevlerini araştırarak not alabilmelerini sağlayan yararlı bir Android uygulamasıdır. Uygulama oldukça basit ve kullanımı kolay tasarlanmıştır. Böylelikle ödevinizin konusu hakkında kolayca aramalar gerçekleştirerek istediğiniz bilgileri uygulama üzerinden edinebilirsiniz.

Dikkat dağınıklığını önleyen uygulama ödevlerinizi kısa sürede ve hızlıca bitirmenizi sağlamaktadır. Uygulama üzerinde erişeceğiniz bilgilerin kaynağı ise Wikipedia.org'tur. Güvenilir bilgilere ulaşmanın kolay yollarından biri olan Ödevim, öğrencilerin Android telefon ve tabletleri üzerinde mutlaka bulundurması gereken bir uygulamadır.

Ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz uygulama sayesinde, mobil cihazlarınız üzerinde ders çalışarak aynı zamanda müzik dinleyebilir ve arkadaşlarınız ile mesajlaşmaya devam edebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Kunduz

    Kunduz uygulamasında öğrencilerin zorlandıkları soruları çözerek gelir elde edebiliyorsunuz.
  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencilerine özel bir öğrenme ortamı sunuyor.
  • edureka

    Çevrimiçi kurs ve eğitim içeriklerine ev sahipliği yapan eureka, milyonlarca kullanıcıya sahip.