Ödüllü Bilgi Yarışması

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
901 TOPLAM İNDİRME

Ödüllü Bilgi Yarışması, Android kullanıcılarının telefon ve tabletleri üzerinde bilgi yarışması oyunu oynayabilecekleri eğlenceli ve ücretsiz bir uygulamadır.

Ödüllü Bilgi Yarışması, televizyonda izlediğimiz Kim 500.000 TL İster? adlı yarışmaya benzeyen bir Android bilgi yarışması oyunudur. Oldukça eğleneceğiniz ve aynı zamanda öğreneceğiniz bir uygulama olan Ödüllü Bilgi Yarışmasını Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanarak bilginizi test edebilirsiniz.

Uygulama içerisinde bulunan geniş çağlı soru havuzundan rastgele seçilen sorulara doğru yanıtlar vererek yüksek puanlar elde etmeniz gerekiyor. Puan sıralamasında yükseklere çıkmak için hem çok oynamalı hem de bilginizin çok olması yararınıza olacaktır. Oyunda alacağınız puanlar soruları yanıtladığınız süreye göre değişiklik göstermektedir. Sorulara ne kadar kısa sürede doğru yanıtlar verirseniz o kadar çok puan kazanırsınız.

Oyun içerisinde bilmediğiniz yada tam hatırlayamadığınız sorularda size yardımcı olması için 3 joker hakkı bulunmaktadır. Bunlar; yüzde 50, seyirciye sor ve pas joker haklarıdır. Yüzde 50 joker hakkı ile 4 şık seçeneğini 2'ye indirebilirsiniz. Seyirciye sor joker hakkını kullanarak seyircilerin sorunun cevabı hakkında düşündüğü şıkkı öğrenebilirsiniz. Pas joker hakkı ise size bilmediğiniz soruları yanıtlamadan es geçme şansı sunmaktadır. Bu joker haklarını doğru yerlerde kullanarak oyun içerisinde kendinize avantaj sağlayabilir ve böylece yüksek puanlar elde edebilirisniz.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde hem eğitici hem de eğlenceli bir bilgi yarışı oyunu oynamak istiyorsanız, Ödüllü Bilgi Yarışması uygulamasını mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Ödüllü Bilgi Yarışması

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
259 TOPLAM İNDİRME

Ödüllü Bilgi Yarışması, adından da anlaşıldığı üzere iPhone ve iPad'leriniz üzerinde size sorulan soruları doğru yanıtlamaya çalışacağınız bir iOS bilgi yarışması oyunudur.

Ödüllü Bilgi Yarışması, Kim 500 Milyon İster? adlı bilgi yarışmasından esinlenerek geliştirilen ve bilginizi ölçmenizi sağlayan ücretsiz ve yararlı bir iOS uygulamasıdır.

Öğretici ve eğlenceli bir uygulama olan Ödüllü bilgi Yarışması'nda büyük soru havuzundan gelen rastgele sorulara doğru yanıtlar vererek büyük ödüller kazanmaya çalışıyorsunuz. Farklı konu ve alanlardan gelen soruları test modunda ücretsiz ve sınırsız olarak çözerek bilginizi ölçebilirsiniz.

Oyundaki amacınız karşılaştığınız soruları en hızlı şekilde ve doğru olarak yanıtlayarak yüksek puanlar elde etmektedir. Oyun sonunda en yüksek puan kazanan yarışmacı oyunun galibi olur. Kazandığınız puanların yüksekliği ise sorulara verdiğiniz süreye göre artmaktadır. Ayrıca yarışmada size 3 farklı joker hakkı verimektedir. Bunlar Kim 500 Milyon İster? yarışmasında kullanılan joker haklarıdır. Yüzde 50 joker hakkı, Seyirciye sor ve Pas joker hakkını yerinde kullandığınızda oyunda daha yüksek puanlara ulaşabilirsiniz.

Uygulama üzerinden yüksek puanlar listesini kontrol ederek genel sıralamadaki yerinizi görebilirsiniz.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde bilgi yarışmasına katılma ve eğlenme keyfini çıkartmak istiyorsanız, Ödüllü Bilgi Yarışması uygulamasını ücretsiz olarak indirerek denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Çöz Bakayım Edebiyat Ödüllü

    Çöz Bakayım Edebiyat Ödüllü mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bilgi yarışması oyunudur
  • ViRVi

    ViRVi, gençlerin katılabildiği para ödüllü ses yarışması uygulaması.
  • Şevkat Yerimdar Bilgi Yarışması

    Şevkat Yerimdar Bilgi Yarışması uygulamasıyla Şevkat Yerimdar dizisi hakkındaki bilgilerinizi test edebilirsiniz.
  • Genel Kültür Bilgi Yarışması

    Genel Kültür Bilgi Yarışması uygulamasında birçok farklı alanda binlerce soru sizlere sunuluyor.
  • Oyna Kazan

    Oyna Kazan: Onedio'dan Türkiye'nin en çok para kazandıran canlı bilgi yarışması
  • Shoutrageous!

    Arkadaşla veya grupla oynanabilen bilgi yarışması oyunu
  • Sinefil Bilgi Yarışması

    Sinema ve TV dünyasına dair soruların yer aldığı bir bilgi yarışması
  • Türkiye Yarışta

    Genel kültür bilginize güveniyorsanız, Türkiye Yarışta uygulamasında bilgi yarışmasına katılarak para kazanabilirsiniz.