Off The Road

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,280 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Off The Road APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir off-road yarış simülatörü, simülasyon oyunu.

Off The Road APK, 4x4 arazi araçları, dev off-road araçları dışında helikopter, tekne de kullanabildiğiniz açık dünya yarış oyunu. Sadece Android değil, mobil platformdaki en iyi off-road yarış oyunu diyebilirim. Off The Road APK indir seçeneğiyle mobil yarış oyunları tutkunlarıyla buluşuyor!

Off The Road APK İndir

Farklı araçları sürdüğünüz, gerçekçi oynanışa ve kaliteli grafiklere sahip üstelik ücretsiz indirip oynayabileceğiniz off-road temalı en iyi yarış oyunu diyebileceğim Off The Road’da birbirinden zorlu challenge’lar sizi bekliyor. Tekneye atlayıp adaları keşfetme, helikopterle uçarken eşsiz manzaraları izleme, yüksek tepelere tırmanma, yük taşıma ve daha saymakla bitiremeyeceğim adrenalin yüklü etkinliklere katılıyorsunuz. Challenge’ları yerine getirirken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Düşme, çarpma vs. sürüşünüzü doğrudan etkiliyor. Gerçekçi hasar sisteminin olması challenge’ları kolayca tamamlamanızı engelliyor.

Her yerde sürün: Aracınızın vincini kullanarak en yüksek dağlara tırmanabilirsiniz, sizi hiçbir şey durduramaz. Hassas ip fiziği sayesinde kablo ipi gerçekçi davranır. Denizde seyahat etmek için tekneleri kullanabilir veya herhangi bir yere kolayca ulaşmak için helikopter uçurabilirsiniz.

Simülasyon: Araçlar için gerçekçi hasar modeli. Düşmeler, çarpmalar aracınızın şasisini deforme eder. Lastik basıncı simüle edilir, lastikler yüke göre deforme olur. Simüle edilmiş su dalgalanmaları, kaldırma kuvveti vb.

Mücadeleler: Kontrol Noktası Avı mücadelelerini bitirmek için hızlı olmaya çalışın, Yol Bulucu mücadelelerinde kontrol noktalarına ulaşmak için arazi becerilerinizi kullanın. Taşıma mücadelelerinde gerekli malzemeleri bulun ve taşıyın.

Taşımacılık: Materyalleri hedeflerine taşımak için römorkları kullanın veya yerdeki objeleri almak ve serbestçe bırakmak için vincinizi kullanın.

İnşaat: Gerekli materyalleri siteye taşıyarak evler, köprüler, yollar, araçlar inşa edin.

Araçlar: Off-road 4x4 araçları, kamyonları, off-road devlerini, tekneleri, helikopterleri kullanın.

Çamur fizikleri: Deforme olan dinamik çamur yüzeyi. Aracınızı kirleten çamurlu yollardan geçeceksiniz. Şasi çamurlanıp kirlenebilir, suya girerek veya tamir ederek yıkayabilirsiniz.

  • Güzel manzaraları keşfedin.
  • Zorlu yarışları tamamlayarak yeni off-road araçlarının kilidini açın.
  • 4x4 arazi araçlarının yanı sıra tekne ve helikopterler sizi bekliyor.
  • Araba paketlerini toplayarak yeni arabaların kilidini açın.
  • Tepelere tırmanın, yük taşıyın.

 

Erkan Calp

Off The Road

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
162 TOPLAM İNDİRME
129.2 MB DOSYA BOYUTU

Off-road yarış oyunlarına yepyeni bir soluk

Off The Road, 4x4 arazi araçlarından helikopter tekneye birçok araç kullandığınız mobil yarış oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren yarış oyunu diğerlerinden açık dünya olması, araç çeşitliliği ve gerçekçi hasar sistemi ile ayrılıyor. Grafikleriyle de kendisini gösteren off-road yarış oyununda tamamlanması güç challenge’lar sizi bekliyor.

Mobilde yüzlerce off-road yarış oyunu mevcut lakin Off The Road gibi hem açık dünya olan, hem off-road araçları dışında da araçlar içeren, hem de düşük boyutuna rağmen kaliteli görseller sunan yapıma henüz rastlamadım. iPhone/iPad cihazınızda extreme yarış oyunlarına yer veriyorsanız Dogbyte Games’in Off The Road adını verdiği yapıma kesinlikle bakmalısınız.

4x4 araçlar, kamyonlar, off-road devleri, tekneler, helikopterlerle dolu harika bir yarış oyunu olan Off The Road’da bir kısıtlama yok. İster tekneye atlayıp adaları geziyorsunuz, ister arazi araçlarıyla çıkılması güç tepelere tırmanmaya çalışıyorsunuz, isterseniz de yük taşıyın… Dilerseniz challenge’lara da katılabilirsiniz. Unutmadan, gerçek hasar sistemi mevcut. Bir yerlere çarptığınızda, düştüğünüzde, fazla ağırlıkta vs. sürüş deneyiminiz alt üst oluyor.

Off The Road Özellikleri:

  • Keşfedilebilir etkileyici manzaralar
  • Kilidi açılabilir 8 araba
  • Tekne ve helikopterler
  • Onlarca challenge
  • Toplanabilir araba paketleri

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beach Buggy Racing APK

    Beach Buggy Racing APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online off-road karting yarış oyunu.
  • Railroad Madness

    Off-Road yarışlarına katılın.
  • Off-Road Yarış

    Off-Road Yarış mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • HD Sokak Yarışı APK

    HD Sokak Yarışı APK, harika grafiklere sahip hızlı araba yarışı oyunu. Street Racing HD APK, online araba yarışı oyunları sevenlere tavsiyedir.
  • Top Speed APK

    Top Speed APK Android yarış oyunu, arcade tarzı araba yarışlarını sevenlere hitap ediyor. Oynaması ücretsiz mobil araba yarışı oyunu arayanlara öneririz.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Off-road Drift Driver

    Off-road Drift Driver mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur