Office Lens

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5,305 TOPLAM İNDİRME

Office Lens, Microsoft tarafından geliştirilen belge tarama ve dönüştürme uygulaması ve Android için de ücretsiz.

Office Lens, Microsoft tarafından geliştirilen kolay kullanımlı bir belge tarama ve dönüştürme uygulaması. Windows Phone platformunun ardından Android için yayınlanan ve cihazımıza ücretsiz indirip kullanabildiğimiz uygulama ile belgelerimizi taratmanın haricinde çektiğimiz fotoğrafları Word ve PowerPoint formatında kaydedebiliyoruz.

Not: Office Lens önizleme sürümünü indirebilmeniz için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekiyor:

İlk olarak Windows Phone cihazlar için indirilmeye sununlan Office Lens, Android platformunda önizleme sürümü olarak geliyor. Bu açıdan daha önce uygulamayı Windows Phone cihazınızda kullandıysanız tüm özellikleri göremeyeceğinizi söyliyim. Ufak bir notun ardından uygulamaya dönecek olursak Office Lens, tıpkı Scanner Pro, Scanbot, Evernote gibi çalışıyor ancak farklı olarak Office entegre edilmiş.

Elimizdeki bir belgeyi veya toplantıda konuşulanların yer aldığı beyaz tahtayı aynen olduğu gibi Android cihazımıza aktarmamıza yardımcı olan uygulamanın kullanımı ise son derece basit. Hemen geçebileceğiniz tanıtım ekranından sonra ana ekrana ulaşıyor ve kamera butonuna dokunarak belgenin fotoğrafını çekiyoruz. Sonrasında dilersek belge üzerinde kırpma, döndürme gibi işlemler yapıyor ve belgemizi kaydediyoruz. Belgeyi OneNote’a, OneDrive hesabımıza doğrudan kaydedebildiğimiz gibi bir Word veya PowerPoint dosyası olarak ta kaydedebiliyoruz.

Belge tarama ve dosya dönüştürme (Resimleri PDF, Word ve PowerPoint formatına çevirme) işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilen Office Lens ile Android cihazımızda bulunan doküman ve fotoğrafları da aktarıp düzenleyebiliyoruz. Diğer bir deyişle fotoğrafını çektiğimiz bir belgeyi pdf formatına hızlıca çevirip dilediğimiz kişiye gönderebiliyoruz.

Erkan Calp

Office Lens

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
763 TOPLAM İNDİRME
11.8 MB DOSYA BOYUTU

Office Lens, iPhone'unuzu ufak bir tarayıcı dönüştüren bir Microsoft uygulaması.

Office Lens, iPhone’unuzla çektiğiniz resimleri pdf, pptx, docx formatına dönüştürmenize izin veren kolay kullanımlı ve ufak boyutlu bir belge tarama uygulaması ve Microsoft imzasını taşıyor. Windows Phone platformunda yayınlandıktan sonra seneler sonra iPhone için indirilmeye açılan uygulamanın tamamen ücretsiz olması ise muazzam.

Faturalarınızın sararmasını önlemek, önemli dokümanların kaybolmasının önüne geçmek için iPhone’unuzda kullanabileceğiniz çok sayıda belge tarama uygulaması mevcut. Scanbot, Evernote, Scanner Pro bu işi yapabilen uygulamalardan en çok bilinenleri. Ancak Office Lens’i bu uygulamalardan ayıran önemli bir özelliği mevcut. Office Lens Microsoft Office uygulamaları ile entegre şekilde çalışacak şekilde tasarlanmış. Uygulama içerisinde bulunan kamera butonunu kullanarak belgenin veya beyaz tahtanın görüntüsünü alıyor ve OneNote, OneDrive veya tercih ettiğiniz başka bir bulut depolama alanına kaydediyorsunuz. Öte yandan fotoğrafı pdf formatına dönüştürebiliyor veya doğrudan e-posta olarak iş arkadaşınıza gönderebiliyorsunuz.

Dokümanların, faturaların, kartvizitlerin, afişlerin dijital kopyalarını elde etmenize izin veren Office Lens uygulamasının kullanımı da son derece kolay. Tek yapmanız gereken doküman, fotoğraf ve beyaz tahta seçimini yaptıktan sonra kamera butonuna dokunmak. Office Lens tarama işlemini kısa bir sürede gerçekleştiriyor ve belgeyi en kaliteli şekilde karşınıza çıkarıyor.

Office Lens Özellikleri:

  • İş toplantısı sırasında tahta üzerine yazılanları anında mobil cihazınıza aktarın.
  • Önemli dokümanları, faturalarınızı kusursuza içe aktarın.
  • Resimleri OneDrive, OneNote hesabınıza kaydedin.
  • Resimleri Word (docx), PowerPoint (pptx) veya PDF formatına çevirin.

Erkan Calp

Office Lens

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,724 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Office Lens, belgelerinizi hızlı bir şekilde tarayabilen ve düzenleyen ücretsiz bir tarama uygulamasıdır.

Office Lens, Microsoft tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak sunulan tarama uygulamasıdır. Windows Phone’lu akıllı telefonunuzun kamerasını kullanarak beyaz tahta ve belgeleri hızlı bir taratabilir ve OneNote’a kaydedebilirsiniz.

Mobil cihazınızı kişisel bir taracıya dönüştüren Office Lens, beyaz arka planlı tahta ve her türlü belgenin fotoğraflarını kırpar, geliştirir, okunur hale getirir ve not alma uygulaması OneNote’a gönderir ve tüm cihazlarınızdan erişme kolaylığı sunar. Önemli belgeleriniz, kartivizitleriniz, faturalarınız, notlarınız ve daha nicesi artık hep yanınızda olur.

Microsoft hesabınızla oturum açmanızı gerektiren tarama uygulamasını farklı işleriniz için kullanabilirsiniz. Beyaz tahtaların fotoğrafını çekebilir ve toplantı notlarını iş arkadaşlarınızla paylaşabilir, fatura gibi zamanla yıpranan önemli belgelerinizi dijital ortamda saklayabilir, kolaylıkla kaybolan veya unutulan kağıtların (alışveriş listesi gibi) fotoğrafını çekebilirsiniz.

Office Lens Özellikleri:

  • Beyaz tahta modu: Çekilen fotoğraftaki parlama ve gölgeleri kırpılarak temizlenir.
  • Belge modu: Belgeler kırpılır ve mükemmel bir şekilde renklendirilir.
  • Kolay erişim: Fotoğraflar film rulonuza ve OneNote’a kaydedilir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WPS Office Lite APK

    WPS Office Lite, Android için ücretsiz ofis uygulaması. Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF bir arada!
  • Microsoft Office Mobile

    Office Mobile, Android tabanlı akıllı telefonlar için resmi Office uygulamasıdır.
  • ONLYOFFICE

    ONLYOFFICE, dokümanlar, elektronik tablolar, sunumları tek bir uygulamada toplayan ücretsiz ofis paketi.
  • Polaris Office

    Polaris Office, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde döküman, tablo, sunum ve PDF dosyalarını açıp düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir Android ofis uygulamasıdır.
  • Telefon Zamanlayıcısı

    Telefon Zamanlayıcısı ile Android cihazlarınızdaki birçok işlevi otomatikleştirebilirsiniz.
  • wLog APK

    wLog APK ile Android kullanıcıları seçtikleri kişilerin günlük etkinliklerini ayrıntılı olarak görebilirler.
  • CloudOn

    CloudOn, Android tabletlere Microsoft Office özelliklerini ücretsiz olarak getiriyor.
  • Pushbullet

    Pushbullet, bilgisayar başında iş yaparken yada oyun oynarken telefonunuza gelen aramaları kaçırmamak yada mesajları okumak için kullanabileceğiniz yararlı bir uygulamadır.