Offline Dictionaries

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME

Offline dictionaries, herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymadan farklı sözlükler kullanmanızı sağlayan yararlı bir Android sözlük uygulaması.

Offline dictionaries, Android kullanıcılarının internet bağlantısına ihtiyaç duymadan farklı sözlükler arayarak bulmasını ve kullanmasını sağlayan bir offline sözlük uygulaması. Uçakta, yolculuklarda veya internet bağlantınızın olmadı herhangi bir yerde çok fazla işinize yarayabilecek uygulama, sözlük uygulamaları kategorisinde en çok indirilen Android uygulamalarından bir tanesi.

Uygulamayı kullanırken istediğiniz sözlükleri cihazınızın SD kartına indiriyorsunuz. SD kartı desteği yoksa cihazınızın kendi hafızasına indirmek de mümkün. Daha sonra ise sözlüğü açarak istediğiniz kelimeleri aratıp çevirilerini görebiliyorsunuz.

Eğer sahip olduğunuz Android cihazın okuma desteği bulunuyorsa, sözlük ile çevirilen kelimeleri sesli olarak da dinlemek mümkün.

50'den fazla farklı dil için sözlük barındıran uygulama, özellikle sürekli yurt dışı seyahati ya da farklı yabancı dillere merakı olanlar için ideal bir uygulama. Offline dictionaries uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Uygulamayı ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz fakat gelir elde etmek için reklam gösterimleri bulunuyor. Pro versiyona geçerek reklamlardan da kurtulabilirsiniz.

Barış YANIK

Offline Dictionaries

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
191 TOPLAM İNDİRME
2.8 MB DOSYA BOYUTU

Offline Dictionaries, adında da belirtildiği gibi internet bağlantımız olmadan kullanabileceğimiz bir sözlük uygulaması.

Offline Dictionaries, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş, kapsamlı bir sözlük uygulaması olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama, özellikle sık sık yurtdışına çıkan ve yabancı ülkelerden kişilerle iletişim kurmak zorunda olan kullanıcıların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanmış.

Uygulamada 50 farklı dil arasında anlam karşılıklarına göz atabiliyoruz. Sunulan diller arasında İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Rusça, Portekizce, Arapça, İbranice, Korece, Japonca ve Çince bulunuyor. Bu diller arasından herhangi bir tanesini seçebiliyor ve bu dillerdeki kelimelerin karşılıklarına bakabiliyoruz.

Offline Dictionaries'in dikkatimizi çeken en önemli özelliği tamamen çevrimdışı, yani internet bağlantısına ihtiyaç duymadan çalışabiliyor olması. Bu sayede uçakta, yabancı ülkelerde, internet bağlantımız yokken dahi kelimelere göz atabiliyoruz.

Gelişmiş bir arama fonksiyonuna sahip olan uygulamada özel olarak aradığımız tüm kelimeleri hızlıca bulabiliyoruz. Genel olarak sorunsuz bir çalışma karakterine sahip olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Siz de ücretsiz ve kapsamlı bir sözlük uygulaması arıyorsanız Offline Dictionaries'i denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ABBYY Lingvo Dictionaries

    ABBYY Lingvo Dictionaries Android uygulaması 20 dildeki 58 temel sözlüğü mobil cihazınıza taşıyor.
  • German - English offline dict.

    German - English offline dict. çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir Almanca sözlük uygulaması
  • French - English offline dict.

    French - English offline dict. çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir Fransızca sözlük uygulamasıdır
  • Spanish-English offline dict.

    Spanish-English offline dict. çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir İspanyolca sözlük uygulaması
  • Italian-English offline dict.

    Italian-English offline dict. çevrimdışı olarka kullanabileceğiniz bir İtalyanca sözlük uygulamasıdır
  • Ultralingua Dictionaries

    Ultralingua Dictionaries uygulaması, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz ve kaliteli sözlük uygulamaları arasında yer alıyor.
  • Offline Browser

    Offline Browser uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan web sitelerini internetsiz bir şekilde dolaşabilirsiniz.
  • Offline Maps

    Offline Maps uygulamasındaki haritalara internet bağlantımız olmasa dahi erişim sağlayabiliyoruz.