Offroad Legends 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
736 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Bir önceki oyunun bıraktığı yerden devam eden Offroad Legends 2, Milyonlarla oyuncuya eğlenceli bir devam bölümü sunmayı amaçlıyor.

Offroad Legends 2, çıktığı günden itibaren iddialı bir çıkış yapmayı kaderinde taşıyor. Bir önceki oyunu tam 5 Milyon insan tarafından indirilince devam oyunu niteliğinde olan bu ikinci bölüme ister istemez herkes merakla bakmaya başlıyor. Deneme ve yanılma mekanikleri üzerine kurulu 2 boyutlu bir araba sürme oyunu olan Offroad Legends 2 bizi hem grafikleriyle etkiledi hem de başarılı bulduğumuz fizik motoruyla tekrar tekrar oynamaya esir etti. Bir önceki oyun ile büyük benzerlikler olsa da daha fazla pis ve daha fazla araç size gerekli yeniliği katacaktır. GamePad desteği sayesinde oynamak için mobil cihazınızın ekranını parmaklamak zorunda da değilsiniz. Ufak çocukların da bu oyundan keyif alması için çocuk modu ile daha kolay pistler ve hasarsız oyunlar oynamak mümkün. Ücretsiz olarak sunulan bu oyunda uygulama içi satın alma var. Ama oyun içerisinde para almak yerine size sunulan arabaları açmak için bu opsiyonu kullanıyorsunuz.

Çöl kamyonetleri, 4x4 araçlar ve bu kategorideki her araca yakışır bir adrenalin yükü oyun arıyorsanız Offroad Legends 2, Hill Climb Racing'in yaptığı her şeyi daha başarılı bir şekilde aktarmayı başarıyor. Cihazınızın sınırlarını zorlayan kalitede grafikler, göz kamaştıran fizik motorunun başarısı ve 48 farklı pist bu oyunu son derece oynanabilir kılıyor. 12 farklı araç, sıra tabanlı multiplayer, GamePad desteği ve birçok oyun içi sürprizle bu oyun eğlence için biçilmiş kaftan.

Alper Çetiner

Offroad Legends 2

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
74.3 MB DOSYA BOYUTU

Bir önceki oyunun bıraktığı yerden devam eden Offroad Legends 2, Milyonlarla oyuncuya eğlenceli bir devam bölümü sunmayı amaçlıyor.

Serinin bir önceki oyunu 5 Milyon insan tarafından indirilirken, Offroad Legends 2 her zamankinden daha iddialı bir çıkış yaptı. Deneme ve yanılma tarzı 2 boyutlu bir araba sürme oyunu olan Offroad Legends 2 hem etkileyici grafiklere hem de güzel fizik motoruyla göz dolduruyor. Bir önceki oyundaki dinamiklerden ciddi bir kopukluk yaşamayan oyun, daha fazla pist ve araç ile yepyeni bir oyun deneyimi kazanmanıza da bir şekilde olanak sağlıyor. GamePad desteği olan Offroad Legends 2 aynı zamanda çocuklar için de daha kolay versiyonuyla her yaştan oyunucuya yönelik keyif sunmayı başarıyor. Uygulama içi satın alma seçeneğini ihmal etmeyen oyunda para yerine araçları satın alıyorsunuz.

4x4 offroad araçları, çöl kamyonetleri ve bunların türevi olan araçlarla sürükleyici bir aksiyon arıyorsanız Offroad Legends 2 size Hill Climb Racing ile bulamayacağınız kalitede bit keyif sunacaktır. Etkileyici grafikler ve başarılı fizik motoru, bu beceri oyununu daha başarılı bir konuma yerleştiriyor. 48 farklı pist, 12 farklı araç, sıra tabanlı multiplayer, GamePad desteği ve birçok oyun içi sürprizle bu oyun eğlence için lazım olan birçok şeyi paketliyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Offroad Legends

    Offroad Legends ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil yarış oyunudur
  • Offroad Racing 2

    Offroad Racing 2, engebeli arazide keyifli yarışlara katıldığınız bir Android oyunu.
  • Project Offroad 20 APK

    Project Offroad 20 APK Android oyununda arazi araçlarıyla yarışıyorsunuz. Project Offroad 2.0, engebeli arazide yarış, simülasyon oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Offroad Outlaws APK

    Offroad Outlaws APK, açık dünya haritalarda diğer oyuncularla online yarıştığınız Android yarış oyunu.
  • Revolution Offroad

    Revolution Offroad, Android platformunda en kaliteli grafikleri, oynanışı veren offroad yarışı oyunu.
  • MMX Offroad 2017

    MMX Offroad 2017, normalden daha büyük boyuta sahip arabalar ile offroad yapmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Offroad Car Simulator

    Offroad Car Simulator, 9 farklı offroad aracıyla zorlu pistlerde mücadele verdiğiniz simülasyon tarzında bir oyun.
  • Offroad Monster

    Offroad Monster, birbirinden zor parkurlarıyla akıllı cihazınızdan offroad keyfini sonuna kadar yaşayabileceğiniz bir yarış oyunudur.