Offroad Legends Warmup

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
40.8 MB DOSYA BOYUTU

Offroad Legends Warmup son derece detaylı modellemelere ve kaliteli bir fizik motoruna sahip olmasıyla dikkat çeken bir yarış oyunudur.

Offroad Legends Warmup saf aksiyon sunan kaliteli bir oyun ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Açıkçası bu kadar detay sunan bir oyunun ücretsiz olarak sunulması şaşırtıcı. Oyunda muhteşem görünen araçları kullanarak zorlu parkurları aşmaya çalışıyoruz. Elbette bu hiç de kolay olmuyor çünkü parkurlar son derece zorlu engellerle donatılmış. Neyse ki bizim araçlarımız da tam bir canavar olduğu için biraz beceri kullanarak bu parkuları tamamlayabiliriz.

Oyunda gerçekçi fizik modellemeleri ve tepkimeleri kullanılmış. Araçların tepkileri çok yerinde olmuş. Buna eşlik eden harika görseller oyundan alınan keyfi artıran faktörlerden biri. Bu tarz bir oyundan beklendiği gibi Offroad Legends Warmup’ta da birçok araç modifikasyon seçeneği sunuluyor. Bu seçenekleri kullanarak araçlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Zorlu parkurlarda mücadele ederken yapacağınız ufak hatalar aracınızda oluşan hasarlara sebep olacak. Tasarımcılar bu konuda gerçekten iyi bir iş çıkarmışlar. Oyunda dört farklı araç tibi ve üç farklı oyun modu bulunuyor. Canavar kamyonlardan ve bol detaylı araba kullanma oyunlarından hoşlanıyorsanız Offroad Legends Warmup mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Offroad Legends

    Offroad Legends sıradışı bir yarış oyunudur
  • Offroad Legends Sahara

    Offroad Legends Sahara güzel grafiklere sahip olan bir yarış oyunudur
  • Offroad Legends 2

    Bir önceki oyunun bıraktığı yerden devam eden Offroad Legends 2, Milyonlarla oyuncuya eğlenceli bir devam bölümü sunmayı amaçlıyor.
  • Offroad Outlaws

    Harika atmosferiyle karşımıza çıkan bir yarış oyunu
  • Zombie Offroad Safari

    Zombie Offroad Safari, arazi araçlarıyla zombileri avladığınız açık dünya yarış oyunu.
  • Asphalt Xtreme

    Asphalt Xtreme, iPhone ve iPad'inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Gameloft imzalı arazi yarışı oyunu.
  • Police Car Driving Offroad

    Police Car Driving Offroad mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis simülatörüdür
  • Ride to hill: Offroad Hill Climb

    Yarış dünyasına hoş geldiniz.