oh my giraffe

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.

Oh my giraffe, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve farklı bir koşu oyunudur. Android için pek çok koşu oyunu olsa da retro grafikleri ve arcade oyun tarzıyla sanki atarinizde oynuyormuş hissi veren bu oyun ile nostalji yapacaksınız.

Oh my giraffe aynı zamanda komik tarzıyla da dikkat çekiyor. Çok esnek bir boyna sahip olan bir zürafa ile durmadan koşacağınız bu oyunda aç aslanlar tarafından kovalandığınız da unutmamanız gerekiyor.

Koşarken aynı zamanda aç kalmamak için meyve de yemeniz gerekiyor. Bunun için esnek boynunuzdan yararlanacak ve ağaçlardaki meyveleri mideye indireceksiniz. Aynı zamanda da meyvelerin bağını keserek aslanlara fırlatabilir ve onları yavaşlatabilirsiniz.

Meyveleri fırlatırken de ne kadar çok kombo yaparsanız o kadar çok puan alabiliyorsunuz. Eğlenceli bir koşu oyunu olan oh my giraffe, pek çok koşu oyunundan farklı olduğu için denemeye değer diye düşünüyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

oh my giraffe

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
6.6 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.

Bildiğiniz gibi marketlerde pek çok koşu oyunu var. Artık bu kategoriye yenilik getiren oyunlar yapmak çok zorlaştı. Bu yüzden de bu oyunlar konusunda seçici davranıyor olmanız çok normal diye düşünüyorum.

Fakat oh my giraffe'i hiç düşünmeden indirip oynayabilirsiniz. Çünkü diğerlerinden çok farklı, orijinal ve komik bir yapım olan oh my giraffe de bir zürafa ile koşuyorsunuz. Uzun boynundan dolayı bu çok da kolay değil.

Oyunda aç aslanlardan kaçmak için tüm gücünüzle koşmanız gerekiyor. Fakat gücünüzün tükenmemesi için de koşarken yoldaki meyvelerden yemeniz gerekiyor. Aynı zamanda bu meyveleri aslanlara hızlı bir şekilde fırlatarak onları yavaşlatabiliyorsunuz. Ne kadar çok kombo yaparsanız o kadar yüksek puan alıyorsunuz.

Oyun komik yapısı, etkileyici retro tarz grafikleri ile de dikkat çekiyor. Eğer siz de koşu oyunlarını seviyor ve alternatif bir koşu oyunu arıyorsanız, kesinlike oh my giraffe'e göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Oh My Dog

    Oh My Dog, Android cihazlarınzda oynayabileceğiniz bir sanal hayvan uygulamasıdır
  • Giraffe Evolution

    Giraffe Evolution, zürafaları besleyerek eşleştireceğiniz ve ortaya çok çılgın yeni yaratıklar çıkaracağınız garip ama eğlenceli bir Android oyunu.
  • Infinite Giraffe

    Infinite Giraffe, çılgın bir zürafayı ve onun sınırsız uzayabilen boynunu yönettiğimiz oldukça tuhaf bir oyun. Oyunda zürafanın kafası yükseldikçe yukarıdan gelen engelleri atlatmaya ve ölmemeye çalışıyoruz.
  • My Little Paradise APK

    My Little Paradise APK ile kendi tatil yerimizi inşa edeceğiz.
  • My First Summer Car APK

    My First Summer Car APK mobil oyuncular için geliştirilen bir araba restorasyon oyunudur.
  • My Country

    Başarılı bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan My Country özellikle şehir kurma oyunlarından hoşlananları epey etkileyecek gibi görünüyor.
  • Shock My Friends APK

    Shock My Friends APK ile 6 oyuncuya kadar rulet oynayabilirsiniz.
  • My Cooking APK

    Eğlenceli bir oynanışa sahip olan My Cooking APK, Google Play üzerinde ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.