Oktay Usta

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,909 TOPLAM İNDİRME

Oktay Usta uygulaması ile Android akıllı cihazlarınızı kullanarak en güzel yemek tariflerine hemen ulaşabiliyorsunuz.

Oktay Usta uygulaması, Android mobil cihazlarını kullanarak en kolay yoldan yemek tariflerine erişmek isteyenlerin kullanabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Herkesin tanıdığı Oktay Usta'nın kendi tariflerini içermesi sayesinde yemeklerinizin en güzel lezzetlere sahip olacağını ise garanti ediyor diyebilirim.

Hem ülkemiz mutfaklarından hem de dünya mutfaklarından yemekler içeren uygulamada, yemeklerin malzemelerinden tarifine kadar her detay yer alıyor ve böylece adım adım takip edebiliyorsunuz. Ayrıca tariflerin resimlerle süslenmiş olması sayesinde yemek bittiğinde nasıl görüneceğini de bulabiliyorsunuz.

Arayüzünün oldukça kolay kullanılır bir durumda olması, kategorilere göre yemek bulma olanaklarını oldukça basit hale getiriyor. Aynı zamanda kendi tariflerinizi de gönderebildiğiniz için tariflerinizin başkaları tarafından uygulanmasını sağlayabilirsiniz. Tariflere gelen yorumlar sayesinde elde edilen sonuçların nasıl olduğunu da görebilirsiniz.

Ana yemeklerden tutun da hamur işleri ve tatlılara kadar onlarca farklı çeşit kategori içeren Oktay Usta Android uygulaması, çok yüksek çeşitliliğe sahip olduğu için tüm yemeklerinizi uygulamadan yapsanız bile seçeneklerinizin tükenmemesini sağlıyor.

Eğer yemek yapmayı seviyor veya misafirlerinize güzel bir sofra hazırlamak istiyorsanız kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Oktay Usta

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME

Oktay Usta uygulaması ile iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak ücretsiz yemek tariflerine hemen ulaşabilirsiniz.

Oktay Usta uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz yemek tarifleri uygulamaları arasında yer alıyor ve adından da anlayabileceğiniz gibi ekranların sevilen yüzü Oktay Usta'nın tariflerine kolayca ulaşabiliyorsunuz. Hem ücretsiz olması hem de oldukça kolay kullanılır bir arayüze sahip olması sayesinde yemeklere dair tüm detayları kolayca görebiliyorsunuz. Ancak bazen reklamların gereğinden fazla olabildiğini de belirtmek gerek.

Uygulama içerisinde hem ülkemiz yemeklerine hem de uluslararası dünya yemeklerine erişmek mümkün. Yemeklerin malzemeleri ve yapılışları oldukça güzel bir şekilde aktarıldıkları için adım adım tüm yapmanız gerekenleri takip edebiliyorsunuz.

Ayrıca tariflerin resimlerle süslenmiş olmaları sayesinde yaparken bir yandan da bu resimlere bakabilir ve yemeğinizin doğruluğunu kontrol edebilirsiniz. Çalışırken herhangi bir performans sıkıntısı olmayan uygulama, aynı zamanda pil tüketimi üzerinde de önemli bir etkiye sahip değil.

Zaman zaman gelen güncellemeler sayesinde uygulama içerisine eklenen yeni tariflerden de sorunsuzca faydalanabiliyorsunuz. Uygulamada yer alan tarif kategorileri ise şu şekilde:

  • Salatalar
  • Et ve sebze yemekleri
  • Deniz ürünleri
  • Çorbalar
  • Hamurişi ve tatlılar
  • İçecekler ve kokteyller
  • Aperatif seçenekleri

Eğer iOS işletim sistemli cihazınızı kullanarak Oktay Usta'nın kolay ve lezzetli tariflerine erişmek istiyorsanız uygulamayı denemeyi unutmayın derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Oktay Ustam

    Oktay Ustam uygulamasında birbirinden lezzetli yüzlerce yemek tarifine ulaşabilirsiniz.
  • Stencil Art - Spray Masters

    Usta bir ressam olmak ister misin?
  • Triple Agent

    Triple Agent, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen, arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde he birlikte oynayabileceğiniz usta işi bir mobil parti oyunudur.
  • Poco: Puzzle Game

    Andoid tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Poco: Puzzle Game mobil oyunu, basit ancak usta olması zor bir tür bulmaca oyunudur.
  • Real Driver: Parking Simulator

    Real Driver: Parking Simulator, kendini gerçekten usta şoför olarak tanıtan oyuncular için hazırlanan zorlu ve eğlenceli bir Android araba park etme oyunu.
  • Cheating Tom 3

    Cheating Tom 3 (Kopyacı Tom 3), kopya çekmede usta olan Tom'a yardımcı olduğunuz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Fate Grand Order APK

    iOS ve Android için JRPG oyunu olan Fate Grand Order APK, oyunun son usta adayı olan sizi konu alıyor.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.