Oldify

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,359 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Oldify ile fotoğraflarınıza eğlenceli değişiklikler yapabilirsiniz

Oldify fotomantaj yoluyla fotoğraflarınıza yaşlandırma efekti uygulayabileceğiniz eğlenceli bir kamera uygulamasıdır.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir fotoğraf yaşlandırma uygulaması olan Oldify'da kameramız aracılığıyla çekeceğimiz fotoğrafları veya fotoğraf galerimizde sakladığımız fotoğrafları kullanabiliyoruz. Kullanacağımız fotoğrafı seçtikten sonra fotoğrafa tek dokunuşla yaşlandırma efekti uygulayabilmekte ve eğlenceli sonuçlar ortaya çıkarabilmekteyiz.

Oldify fotorğaflarımızı yaşlandırarmasının yanında fotoğraflarımızı canlı birer animasyona dönüştürüyor. Oluşturduğumuz yaşlandırılmış animasyonlar gerçekçi bir şekilde göz kırpıyor, iç çekiyor, esniyor, öksürüyor ve daha fazlasını yapıyor.

Oldify ile oluşturduğumuz fotoğrafları ve animasyonları paylaşabilmemiz de oldukça kolay. Facebook, Twitter ve e-posta yoluyla uygulama içerisinden paylaşım yapabilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

Oldify

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
302 TOPLAM İNDİRME
25.7 MB DOSYA BOYUTU

Oldify ile fotoğraflarınızı kolayca yaşalndırabiliyorsunuz

Oldify fotoğraflarınıza ekleyeceğiniz yaşlandırma efektiyle eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olan ilginç bir uygulamasıdır. 

iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinizde kullanabileceğiniz bir yaşlandırma uygulaması olan Oldify size bu işi oldukça kolay bir şekilde yapabilme olanağı sağlıyor. Oldify ile kameranız aracılığıyla çekeceğiniz yeni fotoğrafları kullanabileceğiniz gibi fotoğraf galerinizde depoladığınız fotoğrafları da kullanabilmektesiniz. Kullanacağınız fotoğrafı belirledikten sonra Oldify tek bir dokunuşla bu fotoğraflara yaşlandırma işlemi uyguluyor.

Oldify fotoğraflarınızı sadece yaşlandırmakla kalmıyor. Fotoğraflarınızı canlı animasyonlara dönüştüren uygulama fotoğraflarınıza adeta hayat veriyor. Bu sayede oldukça gerçekçi olarak hareket eden yaşlandırılmış yüzlere sahip oluyorsunuz. Oldify ile oluşturduğunuz yaşlı animasyonlar öksürüyor, iç çekiyor, esniyor ve daha birçok farklı hareket gerçekleştiriyor.

Oldify uygulama aracılığıyla oluşturduğunuz animasyonları Facebook, YouTube ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarınızın yanında e-posta ve MMS yoluyla da paylaşabilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Broken Screen

    Broken Screen, Android cihazlarınızın ekranlarını kırılmış gibi gösteren bir Android eğlence uygulamasıdır.
  • Crazy Helium Video Booth

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.
  • Tirreklik Testi

    Tirreklik Testi, sizin 50 kuruşa karşı zaafınızın olup olmadığını ölçen bir eğlence uygulamasıdır.