One More Brick

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

One More Brick, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz keyifli bir mobil oyun olan One More Brick ile arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz.

Bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çeken One More Brick, tuğlaları yok edip yüksek puanlara ulaşmanız gereken bir mobil oyundur. Birbirinden farklı özel güçleri kullanabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Stratejik taktikler geliştirmeniz gereken oyunda zamanı en güzel şekilde kullanmanız gerekiyor. Tamamen ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz oyunda özel yeteneklerinizi de kullanabiliyorsunuz. Nişancılığınızı konuşturmanız gereken oyunda toplarla tuğlaları kırıyorsunuz. İnternet gereksinimi olmadan da oynayabileceğiniz oyunda kaliteli grafikler yer alıyor. Zorlu görevleri de tamamlayıp ekstra puanlar kazanabileceğiniz dikkatli olmanız gerekiyor. Mutlaka telefonlarınızda olması gereken One More Brick'i kaçırmayın.

One More Brick oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

One More Brick

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu ve keyifli bir beceri oyunu

One More Brick, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Farklı zorlukta bölümlere sahip olan oyunda becerilerinizi konuşturuyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz keyifli bir mobil oyun olan One More Brick ile arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Farklı özel güçleri kullanabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşıyor ve yüksek puanlara ulaşarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanmaya çalışıyorsunuz. Oyunda tuğlaları yok etmeli ve zorlu görevlerin üstesinden gelmelisiniz. Stratejik taktikler geliştirebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Nişancılığınızı konuşturmanız gereken oyunda toplarla tuğlaları kırıyorsunuz. İnternet gereksinimi olmadan da oynayabileceğiniz oyunda kaliteli grafikler yer alıyor. Zorlu görevleri de tamamlayıp ekstra puanlar kazanabileceğiniz dikkatli olmanız gerekiyor. Mutlaka telefonlarınızda olması gereken One More Brick'i kaçırmayın.

One More Brick oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super One More Jump

    Zevkli deneyim sunan harika bir beceri oyunu
  • One More Jump

    One More Jump, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir arcade platform oyunu.
  • Brick Breaker: Blocks n Balls

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Swipe Brick Breaker: The Blast

    Süper eğlenceli taş kırma oyunu
  • Brick Slasher

    Etkili atışlarla kuleyi yıkın.
  • MARS No More

    MARS No More İndir (Android): Yerli yapım uzay savaş oyunu
  • One Line - Curve Drawing

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun