One More Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

One More Dash'te başarılı olabilmek için son derece hızlı çalışan reflekslere sahip olmanız gerek.

One More Dash, Android tablet ve akıllı telefonları üzerinde ücretsiz ve sürükleyici bir beceri oyunu denemek isteyenlerin mutlaka göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi. Devrimsel bir oyun yapısına sahip olmadığını kabul etmek gerekiyor fakat One More Dash kesinlikle eğlendirmesini başarabilen bir oyun.

Oyundaki temel amacımız kontrolümüze verilen topu dairesel odalar arasında seyahat ettirmek ve bu şekilde ilerleyere ken yüksek skora imza atmak. Bunu başaraiblmek için son derece hızlı çalışan reflekslere ve kusursuz bir zamanlama yetisine sahip olmamız gerekiyor. Çünkü söz konusu dairelerin etraflarında dönen duvarlar var. Topumuz eğer bu duvarlara denk gelirse ne yazık ki geri sekiyor ve içeri giremiyor. Dolayısıyla ilerleyemiyoruz.

Kontrolümüzdeki topu fırlatabilmek için ekrana dokunmamız yeterli oluyor. Bu tarz oyunların genelinde olduğu gibi bu oyunda da ilk seviyeler epey basit ve hızlı ilerliyor. İlerledikçe oyun fark edilir derecede zorlaşıyor.

Oyunda kullanılan grafikler ücretsiz bir beceri oyununa göre fazlasıyla iyi. Hareketler esnasında ortaya çıkan animasyonlar ve efektler de tatmin edici. Onlarca farklı açılabilir renk temasına sahip olması başka bir artısı.

En nihayetinde alıştığımız türden bir beceri oyunu fakat belirli noktalarda özgünlüğü yakalamayı başarıyor. Bu tarz bir oyun arayışındaysanız One More Dash'i mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

One More Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

One More Dash beceri oyunlarından hoşlanan oyunseverlerin favorileri arasında yer almaya aday.

One More Dash, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

Reflekslere dayalı oyun yapısıyla en iddialı oyunculara dahi zorlu anlar yaşatan One More Dash'teki temel amacımız kontrolümüze verilen topu, kendi eksenleri etrafında sürekli olarak dönen yuvarlak odaların içerisine sokmak ve bu şekilde ilerleyerek en yüksek skora ulaşmak.

Bu noktada dikkat etmemiz gereken önemli bir husus var. Kendi ekseni etrafında dönen yuvarlak odaların etraflarında bölüm bölüm duvarlar var. Bu duvarlar içeri girmemize engel oluyorlar. Dolayısıyla zamanlamaya çok dikkat etmemiz gerekiyor. Hatalı bir zamanlamayla ekrana basarsak top bu duvarlara çarpabiliyor.

Aynı kategoride bulunan birçok beceri oyununda olduğu gibi bu oyunda da bölümler kolaydan zora ilerleyecek şekilde tasarlanmış. İlk birkaç seviye kolayken ilerledikçe odalara girmek zorlaşıyor.

Oyunun grafikler canlı ve göze hoş gelecek tasarıma sahip. Buna ek olarak ses efektleri de aynı ölçüde keyif veriyor. Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen One More Dash, boş zamanlarda oynayabileceğimiz zevkli bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • One More Line

    One More Line mobil cihazlarımı üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • One More Jump

    One More Jump, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir arcade platform oyunu.
  • One More Brick

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Super One More Jump

    Zevkli deneyim sunan harika bir beceri oyunu
  • Mr Dash

    Mr Dash, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • Dash Fleet

    Dash Fleet, Android işletim sistemi üzerinde çalışan ve kendine has bir oynanışı olan bir beceri oyunudur.
  • Diver Dash

    Diver Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Trash Dash

    Trash Dash, sevimli kedilerin yer aldığı sonsuz koşu oyunu.