One Tap Tennis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME

One Tap Tennis, tek dokunuşla oynanabilen 8bit grafiklere sahip tenis oyunu.

One Tap Tennis, 8bit grafikleriyle eski atari oyunları oynadığımız döneme döndüğümüz bir tenis oyunu. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz tenis oyunu görsellerinin yanı sıra oynanışı ve karakterleriyle benzerlerinden farklılık gösteriyor.

Sadece tekil modda oynamayı destekleyen tenis oyununda antrenman yapma, hızlı maç ve turnuva seçenekleri bulunuyor. Mobilde ilk defa tenis oyunu oynayan biri olun olmayın atışlarınızı geliştirmek adına antrenman modundan başlamanızı öneririm. Oyun fazla zor değil zaten; atışları karşılamak için tek yapmanız gereken kırmızı çizgide iken dokunmak olsa da yine de bir alışma evresi gerektiriyor. Sonrasında çabuk maç yapmak veya uzun soluklu oynanış sunan turnuvalara katılmak size kalmış.

İlginç karakterlerle kortlara çıkıp performans sergilediğimiz spor oyununda dikkat büyük önem arz ediyor. Oyuncuyu yönlendirme, atışını belirleme şansınız yok ancak sürekli olarak topun kırmızı çizgiye ulaşıp ulaşmadığını takip etmemiz gerekiyor. En iyi atışımızı top bu alana geldiğinde yapabiliyoruz.

Erkan Calp

One Tap Tennis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

One Tap Tennis, 8bit grafikleriyle nostalji yaşatan ücretsiz tenis oyunu.

One Tap Tennis, eski atari oyunlarına özlem duyanların keyif alarak oynayacağını düşündüğüm bir tenis oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan oyunda arkadaşlarımıza oynamamıza izin verilmiyor ancak tekil modda hepsi birbirinden eğlenceli üç seçenek sunuluyor.

8bit grafikleriyle nostalji yaşatan spor oyunları arasında olan One Tap Tennis, adından da anlayacağınız üzere tek dokunuşla rahatlıkla oynanış bir tenis oyunu. Bu da iPad’in yanı sıra iPhone’da da toplu taşıma aracında, bekleme anında, işte aralarda açıp oynanabilecek tarzda olduğunu gösteriyor. Oyuna geçecek olursam; Hızlı maç, turnuva ve meydan okuma olmak üzere üç seçeneğimiz bulunuyor. Meydan okuma modunda karşımıza top fırlatma makinesini alırken, hızlı maç ve turnuva modunda yapay zekayı yenmeye çalışıyoruz; diğer deyişle gerçek oyunculara karşı oynama şansımız yok.

Oyun biraz kısıtlı oynanış sunuyor diyebilirim. Oyuncumuzu dilediğimizce yönlendiremiyoruz ve atış şekline karar veremiyoruz. Maç boyunca tek yaptığımız kırmızı alanda dokunmak. Bu noktada oyunun basit olduğunu; odaklanma, hız konusunda sorunu olmayan herkesin rahatlıkla oynayabileceği bir oyun olduğunu söyleyebiliriz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tennis Ball Juggling Super Tap

    Tennis Ball Juggling Super Tap ile top sektirme yeteneklerimizi test ediyoruz
  • Virtual Table Tennis

    Virtual Table Tennis gerçekçi fizik motoru ile öne çıkan bir masa tenisi oyunudur
  • One Tap Boxing

    One Tap Boxing, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur.
  • Tennis Stars: Ultimate Clash

    Tennis Stars: Ultimate Clash: Günlük oynanabilecek spor oyunu
  • Table Tennis 3D

    Table Tennis 3D, 10'dan fazla ülkede en iyi spor oyunları arasında olmayı başarmıştır.
  • Tennis Arena

    Tennis Arena ile mobil cihazınızda tenis maçları yapabileceksiniz.
  • Hit Tennis 3

    Hit Tennis 3, Android platformunda ücretsiz kategorisinde en popüler tenis oyunlarından biri.
  • Motion Tennis

    Motion Tennis, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur.