Onefootball Brezilya

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Onefootball Brezilya, 2014 Dünya Kupası özel olarak hazırlanmış uygulamalardan biridir.

Onefootball Brezilya, bu sene Brezilya’da düzenlenecek Dünya Kupası için özel olarak hazırlanmış bir mobil uygulamadır. Turnuvaya katılan tüm milli takımlara ait en güncel haberler, maç fikstürleri, sonuçlar, istatistikler, basın toplantıları ve röportajlar başta olmak üzere Dünya Kupası’nda olan bitenden sizi anında haberdar eden anlık bildirimler sunan uygulamanın en güzel yanı ise tamamen Türkçe olması.

Onefootball Brezilya, Haziran ayında başlayacak olan Dünya Kupası’ndan son gelişmeleri anında aktaran bir uygulama. Desteklediğiniz milli takıma ait en güncel haberlere ulaşabilir, Dünya Kupası öncesi ve esnasında yapılan haberleri okuyabilir, takımınızın Dünya kupası’ndaki ilerlemesini takip edebilir, maç sonrası gerçekleştirilen röportajları izleyebilirsiniz. Sosyal ağ entegrasyonu sayesinde maçın oynandığı vakit diğer taraftarlarla etkileşime geçebilirsiniz.

Dünya Kupası’nı takip edebileceğiniz tamamen ücretsiz ve Türkçe bir uygulama arıyorsanız Onefootball Brezilya’yı kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

Onefootball Brezilya

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
128 TOPLAM İNDİRME

Onefootball Brezilya ile 2014 Dünya Kupası'nı cebinizden takip edebilirsiniz.

Onefootball Brezilya, Dünya Kupası’nı tv’den seyretmek için vakti olmayan kullanıcılar için hazırlanmış tamamen Türkçe ve ücretsiz olan bir Dünya Kupası özel uygulamasıdır. Hem iPhone hem de iPad’lerle uyumlu olan uygulama sayesinde Dünya Kupası’nda olan bitenden anında haberdar olacaksınız.

2014 Dünya Kupası için geliştirilmiş özel uygulamalardan biri olan Onefootnall Brezilya, Dünya Kupası hakkında aradığınız herşeye kolaylıkla ulaşabileceğiniz harika bir uygulama. Dünya Kupası’nda desteklediğiniz takım hakkında yazılan en güncel haberlere, takımınızın oynayacağı maçlara, gruptaki durumuna, kadrosuna ulaşabilir, anlık bildirimlerle etkinliklerden anında haberdar olabilirsiniz. Takımınız hakkında tüm gelişmeler “Takımlar” bölümünde toplanır. Böylelikle takımınıza ait bilgilere tek dokunuşla erişebilirsiniz. Tabii ki Dünya Kupası’na katılan tüm milli takımların oynadığı maçları da canlı olarak takip etme şansına sahipsiniz. Tüm bunların haricinde maç sırasında diğer taraftarla maçı değerlendirebilir, onlarla sohbet edebilirsiniz.

Onefootball Brezilya, tamamen Türkçe ve sosyal içerikli bir Dünya Kupası uygulaması arayanlar için oldukça ideal bir uygulama.

Onefootball Brezilya Özellikleri:

  • Turnuvaya katılan milli takımlara ait son haberler
  • Dünya Kupası haberleri
  • Maç fikstürleri, sonuçlar, istatistikler
  • Basın toplantıları ve röportajları içeren videolar
  • Diğer taraftalarla canlı sohbet
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Onefootball

    Onefootball, Android için en kapsamlı futbol uygulamasıdır.
  • Penalty Soccer World Cup Game

    Penalty Soccer World Cup Game, geçtiğimiz yıl Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'ndan esinlenerek hazırlanan eğlenceli ve ücretsiz bir Android penaltı atma oyunu.
  • Rio 2016 Olympic Games

    Rio 2016 Olympic Games, Brezilya'nın ikinci büyük kentinde düzenlenen Yaz Olimpiyatları'nın resmi mobil oyunu.
  • Rachas de Tunados Brasil

    Brezilya sokaklarında hız rekorları kırarak nefes kesen yarışlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • World Bus Driving Simulator APK

    World Bus Driving Simulator APK Android sürüş simülatöründende zorlu yollarda Brezilya'daki en ünlü otobüsleri kullanıyorsunuz.
  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.