OneShot: Sniper Assassin Beta

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Belirtilen hedefleri vurmaya çalışacağız.

IO Games Ltd tarafından geliştirilen ve oyunculara ücretsiz olarak sunulan OneShot: Sniper Assassin aksiyon oyunları arasında yer alıyor.

Zengin yapısı ile oyunculara enfes bir aksiyon deneyimi sunacak olan yapımda oldukça zengin bir içerik bizleri bekliyor olacak. Deta bir suikastçiyi canlandıracağımız oyunda birbirinden farklı silahlar ile bize verilen görevleri başarmaya çalışacağız. Gerçekçi 3D grafikler eşliğinde oynayacağımız yapımda keskin nişancı tüfekleri ile suikastlet gerçekleştireceğiz.

Heyecan verici görevlerin yer aldığı oyunda kolay kontroller yer alacak. İsabetli atışlar yapmaya çalışacağımız oyunda herhangi bir internet gereksinimine ihtiyaç duyulmamaktadır. Farklı misyonlarda farklı görevler yapacağımız oyunda gece ve gündüz döngüsü de yer alacak. Benzersiz çok sayıda silah ile özel etkinliklerde boy gösterecek ve bu alandaki yeteneklerimizi gözler önüne sereceğiz. 

Görsel efektler ile de gerilimi üst seviyeye tırmandıran yapım 50 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor. 

İyi oyunlar dileriz.
 

Doğukan Çağlakpınar

OneShot: Sniper Assassin Beta

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
380.2 MB DOSYA BOYUTU

Belirtilen hedefleri vurmaya çalışacağız.

Mobil cihazımızda bir suikastçiyi canlandıracağız.

Mobil platformunda başarılı isimlerinde olan IO Games Ltd yeni oyunu olan OneShot: Sniper Assassin’i oyunculara sundu. Mobil aksiyon oyunları arasında yer alan yapımda birbirinden zorlu görevler bizleri bekliyor olacak. Çok sayıda görevin yer aldığı oyunda 3D grafikler karşımıza çıkacak. Birbirinden farklı silah modellerini kullanacağımız oyunda bazen araçları patlatacak bazen de bize verilen hedefleri vurmaya çalışacağız. Görsel efektler ile desteklenen yapımda oyuncular heyecan ve gerilim dolu bir atmosferde mücadele edecekler. 

Karakter animasyonları ile gerçekçi bir yapı sunan oyunda farklı etkinlikler ile de karşılaşacağız. Çevrimdışı olarak oynanabilen yapımda ilerlemeye dayalı bir yapı yer alacak. Oyuncular verilen görevleri başararak bir sonraki zorlu göreve geçiş yapacaklar. Kolay ve sezgisel kontroller ile oyuncular hedefleri tam isabet vurmaya çalışacaklar. 50 binden fazla oyuncu tarafından aktif olarak oynanan yapım, çeşitli keskin nişancı tüfeklerini karşımıza çıkacak. 

OneShot: Sniper Assassin tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor.

İyi oyunlar dileriz.
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sniper 3D APK

    Sniper 3D APK, android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çevrimiçin ve çok oyunculu popüler keskin nişancı oyunudur.
  • AWP Mode: Sniper Online Shooter

    AWP Mode: Sniper Online Shooter Android oyunu indir, keskin nişancılarla savaş!
  • American Sniper Assassin

    American Sniper Assassin FPS türünde bir mobil sniper oyunudur
  • Sniper Warrior Assassin

    Sniper Warrior Assassin, nişancılık görevlerinden oluşan sürükleyici bir oyun.
  • Last Hope 3: Sniper Zombie War

    Karanlık dünyada zombilere karşı savaşmanı isteyen oyun Last Hope 3: Sniper Zombie War, grafikleri ile büyüleyici gözüküyor.
  • Call of Sniper Battle Royale

    Karla kaplı haritada savaşacağız.
  • Sniper Royale

    Hayatta kalmak için savaşacağız.
  • Sniper Warfare Assassin 3D

    Sniper Warfare Assassin 3D'de zorlu nişancılık görevlerini başarıyla sonuçlandırmaya çabalıyoruz.