Online Kafa Topu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
28,619 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Online Kafa Topu oyunu ile istediğiniz gibi takımınızı oluşturun ve arkadaşlarınızla beraber futbol maçları düzenleyin.

Online Kafa Topu, Türk geliştiriciler tarafından geliştirilmiş bir futbol oyunu. Android platformunda oynanan bu oyunun güzel bir özelliği ise arkadaşlarınız ile beraber eş zamanlı olarak oynayabilmeniz. Sadece arkadaşlarınızla değil istediğiniz kişilerle oynayıp arkadaş ortamı kurabilirsiniz. Oyunun bu güzel özelliğinin yanı sıra en güzel özelliği ise ücretsiz olarak indirilip oynanabilmesi.

Oyunu indirdikten sonra gerçekten basit bir kontrol menüsü sizleri bekliyor. Öncelikle oyuna kayıt oluyor ve şifrenizi alıyorsunuz. İstediğiniz takımı seçip kendinize özel formalar tasarlayabilirsiniz. Takımınızı oluşturduktan sonra Online Kafa Topu'nda bulunan çeşitli sezonlara katılıp takımınızı puanını yükselterek kupa almak için uğraşabiirsiniz. Katıldığınız her bir sezon 10 gün sürüyor. Günümüz futbolunda kullanılan puan mantığına benzer bir mantıkla işleyen puanlama sistemi var. Bu sezonlarda maçı kazanırsanız 3 puan, maçı kaybederseniz -2 puan ve beraberlik yakalarsanız 1 puan takımınıza veriliyor. Bu şekilde en yüksek puanla şampiyon olana ise bir adet şampiyonluk kupası veriliyor.

Online Kafa Topu'nda 20'den fazla futbolcu karakteri var. Oyuna özel hazırlanmış sesler ve efektler ile oyunu oynarken farklı bir zevk almanız sağlanmış. Futbol maçlarının yapılacağı sahalar özenle hazırlanmış. Sahalar gece veya gündüz moduna geçebiliyor.

Türk geliştiriciler tarafından tasarlanmış olması bizi ayrı bir cezbettti. Ama güzel bir oyun olduğunuda söylemeden geçmeyelim. Ayrıca aşağıda yer alan bağlantı yardımıyla popüler kafa topu oyununu bilgisayarlarınız üzerine indirerek oynama şansına da sahipsiniz.

Kafa Topu 2 APK İndir

Uğur Sağlam

Online Kafa Topu

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,514 TOPLAM İNDİRME
73.5 MB DOSYA BOYUTU

Online Kafa Topu oyunu ile iPhone ve iPad cihazlarınızda futbol zevkinizi geliştirin arkadaşlarınızla turnuvalar düzenleyin.

Online Kafa Topu oyunu futbol sevenler için geliştirilmiş güzel bir spor oyunu. Onlarca karaktere sahip olan bu güzel oyunu iOS platformundan ücretsiz olarak indirip rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Bu futbol oyunu oldukça gelişmiş grafiklere ve kolay bir kullanıma sahip. Oyuna verilmiş özel ses efektleri sizi maç yaparken futbol havasına sokuyor. Arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz oyunda çeşitli turnuvalar düzenleyip bu turnuvalara katılabiliyorsunuz. Ayrıca oynadığınız karakteri değiştirmek isterseniz özenle hazırlanmış onlarca farklı karakter sizleri bekliyor.

Futbol maçlarını yaptığınız stadyumlar gece ve gündüz moduna geçiş yapabiliyor. Böylece gerçek hayattaki gibi farklı atmosferlerde bulunabiliyorsunuz. Yaptığınız maçlarda attığınız gol kadar puan kazanıyorsunuz. Bu puan sizin profilinizi geliştirmek için oldukça işe yarıyor. Yendiğiniz maçlarda +3, yenildiğiniz maçlarda -1 ve berabere kaldığınız maçlarda +1 puan alıyorsunuz.

Aldığınız puanlar profilinizin geliştirilmesinin yanı sıra kupa kazanmak önemli bir yer kaplıyor. Kazandığınız puanlara göre çeşitli kupalar kazanıyorsunuz ve lig atlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz güzel bir futbol oyunu. Online Kafa Topunun en güzel yanı ise oyunun üretici tarafından ücretsiz olarak sunulması.

 

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kafa Topu 2 APK

    Kafa Topu 2 APK, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz online futbol oyunu.
  • Head Soccer LaLiga 2016

    Head Soccer LaLiga 2016, Android cihazlarınızda zevkle oynayabileceğiniz resmi bir online kafa topu oyunudur.
  • Basketball Arena

    Basketball Arena (Basketbol Arena) Android Google Play'de! Kafa Topu 2 geliştiricileri Masomo'dan 1'e 1 online basketbol oyunu
  • Volleyball Hangout

    Volleyball Hangout ücretsiz olaran sunulan keyifli bir voleybol oyunudur. Kafa Topu'na benzeyen oyundaki amacımız topu rakip alana göndermek.
  • Kafa Topu

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.
  • EURO 2016 Head Soccer

    EURO 2016 Head Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kafa topu oyunudur
  • Head Soccer - Brazil Cup 2014

    Head Soccer – Brazil Cup 2014 flash oyun olarak karşılaştığımız Kafa Topu oyununun eğlenceli bir mobil versiyonu.
  • Head Soccer La Liga

    Head Soccer La Liga, İspanya Ligi için hazırlanan resmi, ücretsiz ve eğlenceli bir Android kafa topu oyunu.