Opera VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.1/5 ZİYARETÇİ
8,689 TOPLAM İNDİRME

Opera VPN, Android cihazlarınızda engellenen sitelere kolaylıkla girebileceğiniz bir VPN uygulamasıdır.

Opera VPN, ülkemizde erişime kapatılmış veya engellenmiş olan sitelere kolaylıkla girmenize olanak tanıyan bir VPN uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, mobil platformlarda hiçbir engele takılmadan internette gezebileceksiniz. Arkasında Opera gibi güvenilir bir kaynağın olduğu uygulamayı herkese tavsiye ediyorum. 

En hızlı ve güvenilir VPN hizmetlerinden birini veren Opera, bizi toplumsal olaylarda yaşanan engellerden alıp kurtarıyor ve temiz bir şekilde internette dolaşmamıza olanak tanıyor. İnternette istediğimiz içeriğe ulaşmanın engellenemeyeceği bilinirken bu tarz uygulamalara ihtiyaç duymamız açıkçası biraz sinir bozucu. Buna rağmen piyasada kaliteli bir VPN hizmeti bulunmak zorlaşıyor. Opera 20 yıllık geçmişi ve 350 milyondan fazla insanın arkasında olmasıyla ön plana çıkıyor ve VPN hizmeti konusunda da kullanıcıları şaşırtmıyor. Reklamların yanında izleyicileri de engelleyen Opera VPN tam anlamıyla internet dostu diyebilirim.

Eğer bir VPN uygulamasına ihtiyacınız varsa Opera VPN'i ücretsiz indirebilirsiniz. Ansızın kapatılan sosyal medya platformlarına denk gelmek istemiyorsanız denemenizi kesinlikle önerebileceğim uygulamalar arasında Opera VPN ilk sıralarda yer alıyor. 

Gökhan Abay

Opera VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.2/5 ZİYARETÇİ
1,856 TOPLAM İNDİRME

Opera VPN, iPhone ve iPad için tamamen ücretsiz VPN ve reklam engelleme uygulaması.

Opera VPN, ülkemizde hizmet vermeyen servislere üye olmak, aniden engellenen sosyal ağlara giriş yapmak, YouTube’da son hız video izlemek için tercih edilebilecek VPN uygulamaları arasından tamamen ücretsiz, hızlı ve güvenilir olmasıyla ayırılıyor.

Sadece iOS platformunda indirilebilir olan VPN uygulamasını hem iPhone hem de iPad’de kullanmak mümkün. Şu an için 5 lokasyon arasından seçim yapma imkanı tanıyan Opera VPN’in reklam engelleme özelliği de var. Safari, Chrome ve diğer uygulamalar için dahili reklam engelleyici ansız çıkan reklamları, müstehcen banner’ları ortadan kaldırmakla kalmıyor; internet paketinizden daha az harcamanızı sağlıyor.

Reklamların yanı sıra izleyicileri de engellebilen Opera VPN, ücretli olarak sunulan VPN uygulamalarının kalitesinde hizmet veriyor. VPN uygulamasına ihtiyacınız varsa – ki sitelerin ansızın engellendiği ülkemizde kesinlikle kenarda durması gerektiğini düşünüyorum – kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Opera Mini

    Android cep telefonu kullanıcılarının en iyi internet deneyimini yaşamaları için geliştirilmiş olan Opera Mini web tarayıcısının en yeni sürümü.
  • Speedify

    Speedify, WiFi ve 3G bağlantısını aynı anda kullanmaya izin veren hızlı VPN uygulaması.
  • ZenMate

    ZenMate, internette anonim olarak gezinmenizi sağlayan, zararlı sitelerden uzaktan tutan bir VPN uygulamasıdır.
  • FlashVPN

    FlashVPN, tek bir tıklama ile VPN sunucularına bağlanarak ücretsiz kullanabileceğiniz bir Android VPN servisi.
  • TunnelBear VPN

    TunnelBear VPN uygulaması ile internette anonim olarak gezinebilirsiniz.
  • Touch VPN APK

    Touch VPN APK ile engellenmiş web sitelerine hızlı, güvenilir ve ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz.
  • NordVPN

    NordVPN, Android cihazlar için hızlı, güvenli ve basit bir VPN uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Opera Browser Beta

    Android beta için Opera tarayıcıyı indirin, en yeni özellikleri kullanın.