Orbit Loop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Orbit Loop, reflekslerinizi sınayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Orbit Loop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Yüksek puanlara ulaşmaya çalıştığınız bir beceri oyunu olan Orbit Loop, boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz bir oyundur. Oyunda çemberlerin orbitallerinde dönen bir küpü kontrol ediyor ve diğer çemberlere zıplamaya çalışıyorsunuz. Minimalist bir tasarıma sahip olan oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyor ve aynı zamanda arkadaşlarınızla da yarışabiliyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken uygun zamanda ekrana tıklamak. Sonsuz oyun moduyla oynanan oyunda yeteneklerinizi sergilemeniz gerekiyor. En iyi puana ulaşmaya çalıştığınız oyunda arkadaşlarınızla da yarışabiliyorsunuz. Eğer basit ve zevkli bir oyun arayışınız varsa Orbit Loop'u mutlaka denemelisiniz.

Orbit Loop oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Orbit Loop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
142 MB DOSYA BOYUTU

Orbit Loop, reflekslerinizi sınayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Orbit Loop, reflekslerinizi sınayabileceğiniz ve aynı zamanda kendinizi test edebileceğiniz bir beceri oyunudur. Arkadaşlarınızla yarışabileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz zevkli bir beceri oynu olan Orbit Loop, bağımlılık yapıcı etkisiyle karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Zorlu görevlere ve oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken uygun zamanda ekrana dokunmak. Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Minimalist bir tasarıma sahip olan oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyor ve aynı zamanda bağımlılık yaşayabiliyorsunuz. Can sıkıntısına birebir olarak söyleyebileceğim Orbit Loop'u mutlaka denemelisiniz. 

Sonsuz oyun moduyla oynanan oyunda yeteneklerinizi sergilemeniz gerekiyor. Reflekslerinizi de test edebileceğiniz oyunda en iyi puana ulaşmaya çalışmalısınız. Eğer basit ve zevkli bir oyun arayışınız varsa Orbit Loop'u mutlaka denemelisiniz. Orbit Loop oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Orbit Bubble

    Orbit Bubble, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden çalışabilen, bir tür beceri oyunudur.
  • Sticky Orbit

    Sticky Orbit, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Loop Taxi

    Loop Taxi basit ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Speed Loop

    Speed Loop, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz süper eğlenceli bir o kadar zor beceri oyunu.
  • Loop

    Loop, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve çizim yapma yeteneğinizi kullanacağınız sıra dışı bir beceri oyunudur.
  • Orbit it!

    Orbit it!, herkesin keyifle oynayabileceği zorlu bir beceri oyunu.
  • Loop Drive

    Loop Drive'da tehlikeli yollarda hayatta kalmaya çalışıyoruz.
  • Loop Mania

    Loop Mania, iOS cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz bir oyun.