orbt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

orbt, kara deliğin çekim gücüne karşı durarak gezegeninizi korumayı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.

Uzayda keşfedilmiş ve keşfedilmişlerin dışında hala bulunamamış onlarca gezegen var. Keşfedilen bu gezenlerden birisi için oldukça dikkatli olmanız gerekiyor. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz orbt oyununda, elinizdeki tek gezegeni kurtarmak zorundasınız.

Uzayda bir kara deliğin hemen yanında yer alan gezegen çekim kuvvetinden dolayı sürekli yer değiştiriyor. Kara delik bu gezegeni yutmak için tüm gücünü kullanıyor. Fakat gezegene tehlike oluşturan tek durum kara delik değil. Kara deliğin dışında uzaydaki gök taşları ve diğer unsurlardan da kendi gezegeninizi korumalısınız.

orbt oyununda dokunarak gezegeninizi hareket ettirmeli ve kara delikten kurtarmalısınız. Eğer bu görevde başarısız olursanız gezegeninizde yaşayan tüm canlılar zarar görecek. Hemen şimdi orbt oyununu indirin ve durumun ciddiyetiyle gezegeni kurtarmaya çalışın. Tüm insanlık sizin başarılı olmanızı ve gezeni kurtarmanızı istiyor!

Uğur Sağlam

orbt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

orbt, boş vakitlerinizde oynayabileceğiniz ve kara delikten gezegeninizi korumayı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.

Kara delik uzayda bulunan tüm nesneleri içerisine çekmeye başladı. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz orbt oyununda gezegeninizi kurtarmalısınız.

orbt oyununda gezegeniniz bir kara delik tehlikesiyle karşı karşıya. Sizin bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için gezegeni yönetmeniz lazım. Bunun için ekranda bulunan kontroller sayesinde gezegeninizi yörüngeler arasında yolculuk yaptırmalısınız. Bu sayede kara deliğin çekim gücünden dolayı hızla gelen gök taşlarından kaçabilirsiniz. Eğer yeteri kadar hızlı olamazsanız gök taşları gezegeninize çarpacaktır ve bu çarpışmadan dolayı ciddi hasarlar oluşacaktır.

Oyunun gerçekten uzayda bulunuyormuşsunuz hissini veren grafikleri ve müziği sayesinde atmosfere kısa sürede alışacaksınız. orbt oyununda eğer görevinizi başarıyla tamamlarsanız en iyi oyuncular arasında da yer alabilirsiniz. Boş zamanlarınızda oynamak için ilginç bir oyun arıyorsanız orbt'i hemen şimdi deneyebilirsiniz.

orbt'nin özellikleri:

  • Basit dokunmatik kontroller
  • Oyundaki başarınızı gösteren listeler
  • Telefon ve tabletler için uyumluluk 
  • Reklam kaldırma özelliği
Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu