ÖSYM Rehberim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

ÖSYM'nin hazırladığı sınavlara dair merak ettiğiniz her bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.

ÖSYM Rehberim uygulamasıyla ÖSYM’nin hazırladığı sınavlar hakkında ve bu sınavlara dair yapılan duyurulara Android işletim sistemli cihazlarınız üzerinden ulaşabiliyorsunuz.

YGS, LYS, TEOG, KPSS gibi sınavlara hazırlanıyorsanız, sınava hazırlık döneminizde sizlere faydalı içerikler sunarak bilgilendiren ÖSYM Rehberim uygulamasını mutlaka akıllı telefonlarınızda bulundurmalısınız. En güncel eğitim haberleri, puan hesaplama bölümü, Soru & Cevap sayfası, Çevrimiçi sohbet özelliği gibi pek çok faydalı özellik sunan uygulamada merak ettiğiniz her şeyin cevabına ulaşabiliyor, sınava sizinle beraber girecek olan adaylarla sohbet edebiliyorsunuz.

Sınava hazırlık döneminde sizlere rehberlik ve motivasyon sağlamak amacıyla hazırlanan yazıları okuyarak verilen tavsiyeler ve taktiklerden de faydalanabilmek mümkün. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan ve sınavlara hazırlıkta size yol gösterici bir uygulama olacağını düşündüğüm ÖSYM Rehberim uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi

    ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) mobil uygulaması ile işlemler daha hızlı. YKS sınav yerleri ÖSYM AİS uygulamasından öğrenilebiliyor.
  • ÖSYM Görevli İşlemleri Sistemi

    ÖSYM sınavlarına görevli başvurusu yapmak ve diğer işlemler için ÖSYM Görevli İşlemleri Sistemi uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • ÖSYM: Çıkmış Sorular

    ÖSYM'nin tüm sınavlarında bugüne kadar çıkmış olan soruları ve cevapları inceleyebilirsiniz.
  • ÖSYM Mobil

    ÖSYM Mobil uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca LYS, KPSS ve diğer sınavların sonuçlarına ulaşabilirsiniz.
  • Rehberim Güvende

    Rehberim Güvende, tüm operatör abonelerine yönelik hazırlanmış Android rehber yedekleme uygulaması.
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.