Ouchy!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Ouchy!, denize giren karakterinizi diğer canlılardan korumayı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.

Denize girmeyi seviyorsanız ve denizde bulunan diğer canlılar sizi üzüyorsa Ouchy! oyunu tam size göre. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Ouchy!, denize girmeyi sevenlerin ortak oyunu.

Ouchy! oyununda karakterinizle birlikte deniz keyfini yaşamaya çalışıyorsunuz. Denize giren karakterinizi bazı canlılar rahatsız ediyor ve karakteriniz de zaten bu canlılardan korkuyor. Bu yüzden Ouchy! oyununda ekrana dokunarak bu istenmeyen canlıları kovmalısınız.

Karakterinizi rahatsız eden canlıları ekrana dokunarak kovduğunuzda karakteriniz mutlu oluyor. Deniz keyfini sonuna kadar yaşamak isteyen karakteriniz size muhtaç. Siz oyunda gözlemci modunda olduğunuz için Ouchy! oyununda denizin altını görebiliyorsunuz. Bu sayede istenmeyen canlıları rahatlıkla bulabilir ve kovabilirsiniz. Oyunu belirli bir süre oynadıktan sonra istenmeyen canlıların gelme sıklığı artıyor. Yani oyun ilerledikçe zorlaşıyor. İşte asıl bu aşamadan sonra oyun gerçekten başlıyor diyebiliriz.

Oldukça basit fakat eğlenceli bir oyun olan Ouchy!, boş zamanlarınızda yeni favori oyununuz olabilir.

Uğur Sağlam

Ouchy!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
40.2 MB DOSYA BOYUTU

Ouchy! oyununda denize giren karakterinizi rahatsız eden canlılar var ve sizin bu canlıları temizlemeniz gerekli. Ouchy! deniz temizliğini amaçlayan bir aksiyon oyunudur.

Denize girmeyi hemen hemen herkes çok sever. Sıcak yaz günlerinde insanı serinleten ve insanın içini ısıtan denizlerde istenmeyen canlılar bulunabiliyor. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Ouchy!, size deniz temizleme sorumluluğunu veriyor.

Ouchy! oyununda karakteriniz denize girmek istiyor fakat denizde bulunan diğer canlılardan korkuyor. Sizin denizdeki bu tür canlıları karakterinizden uzak tutmanız gerekli. Karakteriniz de denizde daha rahat bir vakit geçirebilmek için size güveniyor.

Oyunda belirli aralıklarla denizde bulunan canlılar karakterinize yaklaşmaya çalışıyor. Sizin oldukça dikkatli olup bu tür canlıları karakterinizden uzak tutmanız gerekli. Bunun için canlıların üzerine dokunmanız yeterli oluyor. Üzerine dokunduğunuz canlı geri kaçıyor ve karakteriniz rahatlıyor. İlerleyen bölümlerde ise işler bu kadar kolay olmayacak. Ne kadar fazla skor yaparsanız istenmeyen canlı sayısı o kadar artacak. İşte bu yüzden Ouchy! oyununu dikkatli oynamanızda fayda var.

Boş zamanlarınızda oynayacak bir aksiyon oyunu arıyorsanız Ouchy!'i deneyebilirsiniz. Bu oyun sizi hem rahatlatacak hem de eğlendirecek.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu