Outworld Motocross 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Outworld Motocross 2, motorunuz ile birlikte karşınıza çıkan zorlu engelleri aşmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.

Motosiklet kullanmayı seviyorsanız, fakat düz yollar sizin heyecanınızı arttırmıyorsa bu oyun tam size göre. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Outworld Motocross 2, sizi zorlu engelleri aşmaya davet ediyor.

Outworld Motocross 2 oyunu ilk başta gölge modunda tasarlanmış grafikleriyle ilgi çekiyor. Tüm engeller ve diğer tüm araçlar koyu bir şekilde renklendirilmiş. Bu sayede dikkatiniz dağılmıyor ve oyuna odaklanabiliyorsunuz. Oyunda bir motosiklete sahipsiniz ve bu aracınız ile birlikte engelleri aşmanız gerekli. Karşınıza çıkan engeller sürekli aynı şekilde gelmiyor. Bazen havada çıkan zorlayıcı engeller, yeri geldiğinde sizin geçemeyeceğiniz bir alanda bile çıkabiliyor. Bu yüzden oyunu oynarken oldukça dikkatli olmanız gerekli. 

Oyunda motosikletin kontrollerini yapmak çok kolay. Ekranda bulunan yön tuşları ile motorunuzu hızlandırıp yavaşlatabiliyorsunuz. Bu sayede bazı engelleri taktiksel olarak aracınızı yavaşlatarak geçebilmeniz mümkün oluyor. Oyundaki bölümleri eğer iyi bir başarıyla geçerseniz farklı bölümlere ilerleyebiliyorsunuz. Geçtiğiniz her yeni bölüm daha zor ve karmaşık oluyor. Bu yüzden oyunu en başından itibaren anlayarak oynamanızda fayda var.

Uğur Sağlam

Outworld Motocross 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
33.6 MB DOSYA BOYUTU

Outworld Motocross 2, karşınıza çıkan engelleri canlarınızı bitirmeden geçmenizi amaçlayan bir motosiklet oyunudur.

Motosiklet sürmek havalıdır. Özellikle artistik hareketler yaparak bu sürüşü bir spor haline dönüştürenlerden havalısı yoktur. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Outworld Motocross 2, size bu havalı insanlardan biri olma fırsatı tanıyor.

Outworld Motocross 2 oyunu benzersiz yolları ve geçilmesi çok zor engelleriyle birlikte oyuncuları büyük bir aksiyona davet ediyor. Oyunda motosikletiniz ile bu engelleri aşmanız gerekli. Outworld Motocross 2 oyunu düşündüğünüz kadar kolay değil. Aşmanız gereken engeller hareket ediyor ve bu engellere dokunduğunuz anda yanıyorsunuz. Eğer oyuna sürekli baştan başlamak istemiyorsanız ilk baştan dikkatli olmanızda fayda var.

Oyun boyunca karşınıza kopuk yollar çıkacak. Bu yollara oldukça fazla dikkat etmelisiniz. Çünkü kopuk yolların ucunda mutlaka sizi bir engel bekleyecek. Bu boşlukları atlarken hızınızı iyi ayarlamanızda fayda var. Oyun boyunca karşınıza sürekli çıkacak olan engellere bir süre sonra alışıp bu engelleri rahatlıkla geçeceksiniz.

Outworld Motocross 2 oyununda motosikletinizi kontrol etmek için de fazla zorlanmıyorsunuz. Ekranda bulunan basit kontrol tuşları sayesinde hızlanıp yavaşlayabilmeniz mümkün. Aynı zamanda hızlanmanın dışında motosikletin hareketlerini değiştirebileceğiniz yön tuşlarda mevcut. Oyunu indirdikten sonra zaten hızlı bir şekilde bu kontrollere alışmış olacaksınız. Boş zamanlarınızda oynayacak bir aksiyon oyunu arıyorsanız, Outworld Motocross 2'yi deneyin.Motosiklet sürmek havalıdır. Özellikle artistik hareketler yaparak bu sürüşü bir spor haline dönüştürenlerden havalısı yoktur. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Outworld Motocross 2, size bu havalı insanlardan biri olma fırsatı tanıyor.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mad Skills Motocross 2

    Mad Skills Motocross 2, Android cihazlarınız üzerinde oynadıkça bağımlısı olacağınız ücretsiz ve eğlenceli bir motor yarışı oyunudur.
  • Stickman Motocross

    Stickman Motocross, siyah beyaz görsellere sahip fizik tabanlı sonsuz yarış oyunu.
  • RMX Real Motocross

    Gerçekçi Motocross'da inanılmaz bir motor deneyimine hazır olun.
  • Fun Kid Racing - Motocross

    Fun Kid Racing - Motocross, Android cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabilecekleri eğlenceli ve sürükleyici bir motosiklet yarışı.
  • Neon Motocross

    Neon Motocross, hem parkurun, hemde motorların kısacası herşeyin neon ışıklar ile oluşturulduğu oynaması zevkli ve ücretsiz bir Android motor yarışı oyunudur.
  • Motocross Meltdown

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz motor yarışı oyunudur.
  • Motocross Racing

    Akıllı telefonumuzda motosiklet süreceğiz.
  • MXGP Motocross Rush

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir yarış oyunu