Overkill Mafia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
555 TOPLAM İNDİRME

Karanlık sokaklardaki serseri çete gruplarıyla amansız bir mücadeleye girdiğimiz oyunda tüm rakipleri birer birer devre dışı bırakmalıyız.

Overkill Mafia ücretsiz olarak indirebileceğiniz mafya oyunları arasında yer almaktadır. Uygulama marketlerde her ne kadar aksiyon oyunu bolluğu göze çarpsa da bu tarz kaliteli yapımlar pek fazla yok. Bu nedenle Overkill Mafia, aksiyon oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Oyunda çizgi roman tarzında grafikler kullanılmış ve bu seçim bana göre çok yerinde olmuş. Oyun genel olarak çizgi roman tadında ilerliyor. Buna eşlik eden ses efektleri ve müzikler de genel yapıya olumlu katkıda bulunan detaylar arasında. Overkill Mafia'da basit kontrollere yer verilmiş. Nişan al ve ateş et mantığına göre ilerliyor. Sokaklar tehlikelerle dolu ve bizim görevimiz de her türlü engeli aşarak mafya patronu olmak.

Oyunda diğer mafya oyunlarında görmeye alıştığımız türden silahlar mevcut. Tommy Gun, makineli tüfekler ve pompalı tüfekler bunlardan birkaçı. Bu silahlar yetersiz kaldığında düşmanlarınızı molotof kokteyli atarak etkisiz hale getirebilirsiniz. Overkill Mafia'a ilgilenmeniz gereken tek şey silahlar ve düşmanlar değil. Kendi görünüşünüze de gerekli özeni göstermelisiniz. Karakterinizi tamamen kişiselleştirilebiliyorsunuz.

Genel olarak başarılı diyebileceğim bir oyun olan Overkill Mafia çok karışık olmayan, sade ve zihin yormayan bir yapıda sunulmakta. Aksiyon dozunda bırakılmış ve abartıya kaçılmamış. Bu da oyunu ideal bir seçenek haline getiriyor.

Emircan Erdoğan

Overkill Mafia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
285 TOPLAM İNDİRME
57.2 MB DOSYA BOYUTU

Karanlık atmosferiyle ve keyifli oyun yapısıyla karşımıza çıkan Overkill Mafia'a acımasız mücadelelere giriyoruz.

Overkill Mafia birçok yönden farklı bir oyun ve böylesine keyifli bir oyun nasıl ücretsiz olarak sunulmuş diye sormadan edemiyoruz. Overkill Mafia arcade shooter tarzı oyun yapısını başarılı bir şekilde çizgi roman atmosferiyle birleştiriyor.

Oyunda mafyanın lideri olmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Vahşetin ve acımasızlığın kol gezdiği sokaklardan, ihtişamlı ortamlara uzanan uzun bir yolumuz var ve bu yolda ilerlemek herkesin yapabileceği türden bir şey değil. Son derece şık ve etkileyici görünen detaylara sahip olan Overkill Mafia'da 1920'lerin karanlık atmosferini yaşıyoruz.

Overkill Mafia'da sokakların kontrolünü ele geçirmeye çalışıyoruz. Bunun için farklı silahlarımız var. Molotof kokteylleri, pompalı tüfekler, taramalı tüfekler bunlardan birkaçı. Böylesine sağlam bir oyunu kötü ses efektleriyle süslemek olmaz. Üreticiler de aynı fikirde olacak ki muhteşem ses efektleri ve müzikler eklemişler. Oyunda yer alan kontroller son derece basit; sadece nişan alın ve ateş edin. Fazla komplike hareketler yapmaya gerek yok.

Özet olarak Overkill Mafia son derece keyifli bir oyun. Göze hoş gelen tasarımlara ve etkileyici oynanış özelliklerine sahip. Ücretsiz olması da cabası.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Overkill 2

    Overkill 2, Android telefon ve tabletleriniz ile oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir aksiyon oyunudur.
  • Overkill 3

    Overkill 3 türünün en iyi örnekleri arasında yer alan bir mobil TPS aksiyon oyunu
  • Zombie Overkill 3D

    Zombie Overkill 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Cartel Legend: Crime Overkill

    Cartel Legend: Crime Overkill mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir alsiyon oyunudur
  • The House of the Dead: Overkill - LR

    The House of the Dead: Overkill - LR heyecanlı bir FPS oyunudur.
  • US Mafia Robbery Crime Escape

    US Mafia Robbery Crime Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Mad City Mafia Robbery Master

    Mad City Mafia Robbery Master mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Mafia Rush

    Mafia Rush eğlenceli bir mafya oyunudur